Back BesplatanSport.com
najava

Besplatni treninzi u Sportskom centru MOVEMENT FACTORY

2016-06-05
Beograd
Sportska akcija je besplatna!

Od osnivanja 2008. godine misija udruženje građana “Element” je da promoviše sport i zdrav način života. Tokom osam godina postojanja, pomoću portala BesplatanSport.com činili smo da sport bude dostupan što većem broju dece, kroz organizovanje i promovisanje velikog broja besplatnih sportskih aktivnosti.  

U skladu sa dosadašnjim radom i željom da sport bude dostupan svima, naša misija pomera svoje granice u pravcu organizovanja besplatnih fizičkih aktivnosti za socijalno ugrožene kategorije stanovništva. U cilju ostvarivanja novog zadatka aktivno radimo na osnivanju sportsko-rekreativnog centara pod nazivom “Movement Factory”. U okviru centra bili bi besplatno organizovani različiti sportsko-rekreativni sadržaji vođeni visoko obrazovnim stručnim kadrom, tokom cele godine. Pored fizičkih aktivnosti, centar bi organizovao i različite vrste radionica, usmerene na razvoj socijalizacije, kreativnosti i fizičke kulture pokreta i kretanja u njenom najširem smislu. 

Rekreacija i sport su se pokazali kao najadekvatniji i najhumaniji način za postizanje vidnih rezultata u poboljšanju bio-psiho-socijalnih karakteristika osoba sa invaliditetom. Takođe, ciljna fizička aktivnost umanjuje devijantna ponašanja kod dece i omladine i odvraća maloletnike od negativnih društvenih aktivnosti, odnosno pred-delinkventnog ponašanja, pre nego što budu uvučeni u vršenje krivičnih dela. 

 

Veliko hvala ITAcademy - Desing Studio  za dizajn vizuelnog identiteta projekta Movement Factory. 

Hvala na podršci GOLF ASOCIJACIJA SRBIJE

Hvala na podršci ANTI RAPE GRUPA

Hvala na podršci Sportskom Savezu Srbije

 

Korak blizi cilju, veliko hvala Centru za Afirmaciju zena u sportuHvala na podršci OŠ Boško Buha iz BeogradaHvala na podršci Fakultetu za sport i fizičku kulturu iz Beograda. 

Prvi partner u projektu osnivanja SC MOVEMENT FACTORY je Visoka škola strukovnih studija Sportska Akademija Beograd čiji će studenti dolaziti u centar na praktičnu nastavu. Sportski klubovi sa kojima smo potpisali sporazume o saradnji:


Ninjutsu klub Bujinkan Ryoto Dojo


Udruzenje Urban Rights

Pročitano 18421 puta
Pin It

Ostavi komentar

Najnoviji tekstovi

Vesti iz sporta

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori