Andrija Gerić

Andrija Gerić

Možda ste nekad dok ste trenirali neki sport osetili da možete još više i još bolje, ali vam to nekako ne polazi za rukom. Ili ste pratili trening vašeg deteta i niste bili zadovoljni kako ono napreduje i kakvi su mu rezultati na takmičenju , a svi  vam govore da je veliki talenat. Da li je na mečevima vaš učinak je ispod onog što prikazujete na treningu? Ako ste trener da li želite da naučite kako da još bolje vodite ekipu, komunicirate sa vašim igračima i prenosite im znanje??

Zovem se Andrija Gerić i posle 25 godina uspešne odbojkaške karijere, preko 300 nastupa u reprezentaciji, Olimpijskog i Evropskog zlata, 12 godina igranja po inostranim klubovima, TU sam da svojim znanjem , iskustvom u sportu i  psihologiji  pomognem  mladim igračima, sportistima, roditeljima sportista i trenerima  kroz praktične vežbe uma ,da se što bolje pripreme i ostvare fantastične rezultate u bilo kom sportu.

Na završnoj sam godini studija psihologije , NLP sam master i imam 25-to godišnje iskustvo u sportu i to samo znači da ste u najboljim rukama...

Ako želite da budete uspešniji, da naučite da razmišljate kao pobednici i  postanete najbolja verzija sebe....


KONTAKTIRAJTE ME..... http://andrijageric.com/home.html

Veb sajt:: http://andrijacoaching.wordpress.com/

Povreda i šta sa njom ( prvi deo)

Objavljeno u Trening
Pročitano 2890 puta
Da li vam se desilo da u jednom trenutku dok igrate ili trenirate  osetite bol. Možda u kolenu, ramenu, zglobu, leđima (ovi su najgori po meni) ili na nekom drugom mestu.

Oslobodite dete u vama...

Objavljeno u Trening
Pročitano 3374 puta
Da li se sećate svog prvog treninga? Uzbudjenja kada prvi put probate neki sport koji vam se dopada. Volje da naučite nešto novo i uzbudljivo.

Strah od greške...

Objavljeno u Trening
Pročitano 3593 puta
Sigurno vam se desilo da kad ste u terenu ponekad pomislite šta ako pogrešim sad? Šta ako upropastim ovaj poen, ovaj šut ili ovaj prijem?
Život je reka , reče stari mudrac…..
Ono što publika vidi su utakmice i rezultati. Sećam se kad smo za Svetsko prvenstvo ’98 u Japanu trenirali u 7 ujutru, zbog vremenske razlike..ili kad smo radili teretanu direktno iz aviona posle puta od 16 sati…