Intervju sa Davorom Štefanekom

(1 Glas)
Intervju sa Davorom Štefanekom
Intervju sa Davorom Štefanekom


Naši proslavljeni reprezentativci u rvanju obavljali su od 10. – 19. januara ove godine pripreme u SC na Košutnjaku. Među njima bio je i Davor Štefanek, koji je prosle godine osvojio  srebrnu medalju na SP u Istambulu i koji će se se, posle priprema u Bugarskoj i Mađarskoj, takmičiti na EP u rvanju koje će se održati u Beogradskoj Areni, od 6. - 11. marta 2012. Zbog popularisanja ovog sporta, karte za evropsko prvenstvo će biti besplatne.

Evo šta na to kaže Štefanek:

“Rvanje u Srbiji postaje sve popularniji sport u poslednje vreme i nadam se da će posle EP Srbija dobiti mnogo novih rvačkih nada!”

Pitali smo ga šta očekuje od predstojećeg EP:

“Posle dugih i napornih priprema koje sada obavljamo i koje nam tek predstoje, očekujem medalju kojom ću ostvariti poene za olimpijsku normu i rvati na LOI u Londonu za par meseci. Konkurencija će biti velika ali ne i nedostižna. Sa većinom učesnika sam već rvao što že mi olakšati naredne borbe.”

Štefanek nije želeo da prognozira koliko medalja će osvojiti reprezentacija Srbije ali smo po dobrom raspoloženju zaključili da timu ne manjka samopouzdanja.

“Pozivam sve da navijaju za nas, a mi ćemo se truditi da ispunimo sva očekivanja!” - dodao je Štefanek, a mi mu poručujemo da ćemo i dalje biti uz njega i reperzentaciju i pratiti ih u osvajanju zlatnih medalja!

Beograd, 18. januar 2012.
Za portal "Besplatan sport" pripremila:
Živojinović Aleksandra

 

Pin It
2012-07-31
petak, 06 januar 2012 01:00

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori