Back BesplatanSport.com

Najbolja teretana i fitnes centar u Beogradu - Rakovica

(13 glasova)
Najbolja teretana i fitnes centar u Beogradu - Rakovica

Počeli smo sa traženjem  najboljih  teretana i fitnes centara u Beogradu. Za početak odabrali smo 5 najboljih na opštini Rakovica, a vi ćete odabrati  onu koja vama najviše odgovara.

Naš izbor izgleda ovako:

5. Teretana „ Slavko Gym Vidikovac“


Slavkovu teretanu ubrajam u pet najboljih, zato što je klasična, a ipak jedinstvena „old school“ teretana!Nećemo pogrešiti ako kažemoda  je to  kultna teretana u Beogradu sa legendarnim vlasnikom!

Njen slogan bi mogao da glasi:  „trbušnjake radi kući a ovde si došao na benč“!

4. Teretana „HAMMER GYM“


 Radi u sastavu sportskog centra Rakovica. Prostor je solidan, sprave za trening fantastične. Nažalost prilaz sportskom centru je pristupačan samo ako dolazite automobilom. Nije dobro rešenje peške doći do centra, kao ni gradskim prevozom zbog nedostatka trotoara i mračnih ulica. Ovo je možda i razlog što skoro nikada nije gužva u teretani. Mana su i loše svlačionice.

 3. Crossfit klub „Crossland Vidikovac“


Ovaj klub nije klasična teretana, prostor je namenjen corssfit programu – funkcionalnom vežbanju (uzeto je najbolje iz gimnastike, atletike, veslanja… ) Svaki trening je drugačiji, što je idealno za one kojima su tegovi dosadili. Minimalistički je uređen, renoviran, prostran, prirodno osvetljen (svlačionice, tuševi i ormarići se podrazumevaju)  i ima parking. Još jedna dobra strana je što se u blizini nalazi i školica sporta Judoka tako da vi možete da trenirate dok vam je dete u školici sporta. Atmosfera u klubu je odlična...

2. Fitnes centar  „Aerobic & Gym mania Vidikovac“


Centar se bavi razvojem sporta i fizičkom pripremom sportista i ljudi koji žele da žive zdravim životom.  U dve velike, prirodno osvetljene sale možete vežbati uz Les Mills programe. Teretana je nova, a treninzi su isključivo vođeni ili idividualni. Skoro uvek ima mesta za parking, a klub je pristupačan bilo da dolazite peške ili gradskim prevozom.

1. Teretana i fitnes centar „ Atletics Gym Vidikovac“
 


U prostoru od 400m2 smešteno je čak 16 kardio sprava i 22 TechoGym mašine, kada tome dodamo i 6 grupnih fitnes programa, Athletics gym je po našem ukusu najbolja teretana/fitnes centar na  opštini Rakovica. Dakle,na dobroj je poziciji, prostor je odličan i oprema  je vrhunska.  

Ovde možete videti spisak svih teretana  i fitnes centara na opštini Rakovica, a ukoliko smo neku preskočili, vi nam javite.

 Uskoro ćemo vam predstaviti najbolje teretane i fitnes centre  na opštini Čukarica.

 

 

Pin It
2016-10-06
četvrtak, 06 oktobar 2016 00:00

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori