Back BesplatanSport.com

Mini pripreme badminton reprezentacije

U subotu, 22. februara 2014, u sali Tehničke škole u Železniku seniorska, U19 badminton reprezentacija Srbije i nekolicina mlađih najtalentovanijih reprezentativaca naše zemlje odradila je jednodnevne mini pripreme.
Mini pripreme badminton reprezentacije


Na prozivci glavnog trenera badminton reprezentacija Srbije Milana Barbira i pomoćnog trenera Dragana Antića u trening centru Badminton kluba Beograd javilo se 16 reprezentativaca – Ilija Pavlović, Igor Bjelan, Nikola Arsić, braća Petrović Borko i Dragoslav, Miodrag Kaličanin, Luka Milić, Nenad Milošević, Andrija Doder, Filip Stoiljković, Milica Simić, Ivana Maksimović, Nataša Pavlović, sestre Janić Lena i Anja i Bojana Jovanović. Reprezentativci su odradili dva intezivna treninga čiji je cilj bio provera forme pred ogromne izazove koji ih očekuju na međunarodnoj sceni u narednom periodu – Evropsko prvenstvo za igrače do 17 godina u Ankari, Evropsko prvenstvo za seniore u Kazanju, nastavak kvalifikacija za Olimpijske igre mladih u Nanđingu, niz jakih međunarodnoh turnira...

Atmosfera na mini pripremama je bila na najvišem nivou tim pre što je pre samo nedelju dana naš badminton zabeležio istorijski uspeh u Bazelu, gde je Luka Milić postao evropski vicešampion u konkurenciji igrača do 15 godina. Pored Barbira i Antića na okupljanju u Železniku bili su prisutni i treneri domaćina Mirjana Vasić i Nikola Mijačić koji su asistirali u radu sa reprezentativcima.

“Zadovoljan sam kako su protekle mini pripreme. Svi reprezentativci su bili maksimalno motivisani u želji da na najbolji način iskoriste svaki minut treninga. Forma koju su pokazali je na zavidnom nivou što raduje uoči predstojećih iskušenja na internacionalnioj sceni“, kazao je Milan Barbir.

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelio okupljanju badminton reprezentacije Srbije u Železniku.

Posted: 24 februar 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori