Back BesplatanSport.com

„Serviraj za pobedu“ Novaka Đokovića obara sve rekorde!

BEOGRAD-Knjiga “Serviraj za pobedu”, autora Novaka Đokovića, predstavljena je danas U Beogradu. Izdavači očekuju da knjiga najboljeg srpskog tenisera obori sve rekorde kada je u pitanju broj prodatih primeraka.
„Serviraj za pobedu“ Novaka Đokovića obara sve rekorde!


Izdavačka kuća “Laguna” i kompanija “Novosti” predstavile se danas knjigu Novaka Đokovića “Serviraj za pobedu” u prostorijama izdavačke kuće “Laguna” . O knjizi su govorili generalni direktor i glavni urednik Kompanije „Novosti“ AD Ratko Dmitrović i direktor izdavačke kuće “Laguna” Dejan Papić. Saradnja ove dve kuće je bila prirodna i očekivana a ovo je svakako bio najbolji način za njeno uspostavljanje. Ovo je samo početak nove saradnje ,postoje i dalji zajednički planovi.

Papić je istakao da je od 4.oktobra prodato 5.000 primeraka , ne računajući kioske kompanije “Novosti”. Samo u knjizarama “Delfi” je prodato oko 2.000 knjiga za ova tri dana.To samo pokazuje kolika je zainteresovanost i da je ova knjiga stgla u pravi čas za naše čitaoce.
-Ovo je za nas zasigurno knjiga godine,to već sad možemo reći,možda i knjiga Lagune od kad smo osnovani.Mislim da će oboriti sve rekorde u prodaji, rekao je Papić na promociji u knjižari “Laguna” u Studenskom kulturnom centru u Beogradu.

On je dodao da Đoković nije u mogućnosti da prisustvuje beogradskom Sajamu knjiga zbog svojih obaveza, ali će se potruditi da posebno organizuje promociju knjige sa srpskim teniserom uoči finala Dejvis kupa protiv Češke koje se igra u Beogradu .
Prvi tiraž knjige je 60.000 primeraka, a ako se nastavi sadašnji trend prodaje,moguća su i nova izdanja.

-U ovoj knjizi dominira priča o Novakovoj ishrani, koja je ispostavilo se, bila presudni korak na putu ka uspehu i mestu broj jedan na svetu. Ova knjiga ,ima i određenu misiju i naravno da je važno, što je jedan čovek iz našeg naroda u samom svetskom vrhu, rekao je Dmitrović.

Pored recepata ova knjiga donosi pregršt drugih zanimljivih podataka iz Novakovog života: kako je bilo odrastati u zemlji koja je bila pod bombama, kako je rastao i razvijao se i nije posustao na putu ka samom vrhu.
Knjiga “Serviraj za pobedu” nije samo knjiga o uspehu i zdravlju već o jednom pozitivnom načinu razmišljanja, pozitivnim pogledom na život koji rezultira uspehom.

Posted: 09 oktobar 2013
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori