Back BesplatanSport.com

Korak bliži ostvarenju cilja - "Movement Factory"

Zahvaljujući nesebičnoj podršci ITAcademy bliži smo realizaciji projekta "Movement Factory" - besplatni treninzi za socijalno ugrožene.
Korak bliži ostvarenju cilja - "Movement Factory"

Za potrebe projekta "Movement Factory" (osnivanje trenažnih centara za socijalno ugrožene kategorije stanovništva) Design Studio (ITAcademy) izradio je dizajn vizuelnog identiteta.

Misija Dizajn studija je da polaznicima pruži priliku da steknu iskustvo u radu na realnim projektima te se na taj način upoznaju sa zahtevima tržišta i prirodom poslovnog angažmana.

Odluku da pomognu realizaciji projekta doneli su jer veruju da dizajn kao polje delovanja mora više da doprinese i pruži podršku upravo ovakvim društvenim i građanskim inicijativama. Dizajn zapravo i postoji da bi svoju okolinu učinio lepšom i funkcionalnijom.

Najupečatljivji utisak koji ovaj logo ostavlja o organizaciji je poverenje – sigurnost – profesionalizam. Stabilna kompozicija, sa jasno razvijenim koloritom ukazuje na gotovo formirani kreativni potencijal polaznice ITAcademy. Estetski i funkcionalni aspekt logoa u potpunosti je ispunjen, njime se naslućuje da će Miličin budući rad biti podjednako kvalitetan.

Milica Filipović, autorka vizuelnog identiteta i Slobodan Jovanović predsednik udruženja građana Element

Tokom susreta sa predstavnicima Dizajn studija i autorke vizuelnog identiteta održana je prezentacija izabranog rešenja i dogovorena dalja saradnja na izradi web sajta projekta Movement Factory (movementfavtory.org).

 

Posted: 10 mart 2017
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori