Back BesplatanSport.com

Turnir u tenisu "Dijabetes Open"

Pred nama je još jedan u nizu, sada već tradicionalnih sportskih dešavanja Plavog kruga, teniski turnir - DIJABETES OPEN.
Turnir u tenisu "Dijabetes Open"

Turnir će se održati 17. i 18. septembra 2016. sa početkom od 10h oba dana, na terenima TK Victoria u sportskom selu Savski venac (Deligradska bb).

Cilj turnira je pored dobre zabave i promovisanja fizičke aktivnosti kao jednog od načina prevencije dijabetesa tip 2 i dobre samokontrole osoba sa dijabetesom, i prikupljanje sredstava za nastavak rada Udruženja. I nakon tri godine od otvaranja prostorija na Novom Beogradu, i dalje su nam neophodna finansijska sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova (kirije, računa za struju, telefona, interneta...), te će sav prikupljen novac biti namenjen u ove svrhe.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje tenisa, kao i sporta i zdravog načina života uopšte, da dođu i podrže naš rad, kao što su to činili i do sada, na čemu smo beskrajno zahvalni.

Sve neophodne informacije možete dobiti na telefon 060 35.777.99 ili putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Posted: 12 septembar 2016
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori