Back BesplatanSport.com

Uroš Kovačević ostaje u Italiji

Standarni srpski reprezentivac promeniće klub,ali ne i zemlju. I pored toga što je sa Modenom imao odličnu prošlu sezonu, osvojen kup, u prvenstvu bili drugi.
Uroš Kovačević ostaje u Italiji

Photo: www.worldofvolley.com

Njegova nova  destinacija biće ekipa Verone, za koju je nastupao Urošev stariji brat Nikola. U Veroni naredne sezone društvo  će mu praviti i saigrač iz reprezentacije Saša Starović. Uroš je svoju karijeru počeo u Ribnici,a nastupao je još za Bled nakon čega je usledila selidba u Italiju.

Autor:
UROŠ SELENIĆ


Posted: 27 jul 2015
Pin It
Uroš Selenić

Uroš Selenić

Uroš Selenić,trenutno  srednjoškolac rođen 1997.u Valjevu.Voli istoriju i učestvovao na takmičenjima iz istorije.U  budućnosti planira  da bude arheolog.
 Trenirao  je rukomet, pa se potom prebacio na odbojku koju i danas trenira. Preko leta igra odbojku na pesku. Ima položen kurs  za odbojkaškog sudiju i aktivni je član Sudijske organizacije  Valjeva.
Urednik je na sajtu ,,srbijasport.net", gde  prati  odbojkaške i košarkaške novosti. Od septembra 2014. administrator je  Kolubarsko-mačvanske lige  u odbojci. Jula  2015. počeo je da piše za Besplatan Sport, gde obaveštava javnost o svim  reprezentativnim  aktivnostima  naših odbojkasa i odbojkašica, kao i o našim igračima koju igraju u Srbiji i inostranstvu.
 


šVise >>>

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori