Back BesplatanSport.com

Probajte nešto sasvim drugačije - VISION WALK

Nova radionica POTRAGE ZA UVIDOM - VISION WALK- biće održana - u nedelju 12. oktobra u terminu od 10 do 13 časova. Mesto održavanja radionice je Miljakovačka šuma (autobus 48 i 504).
Probajte nešto sasvim drugačije -  VISION WALK


Na ovoj radionici imaćete priliku da kroz tehnike relaksacije i vođene fantazije na jedan drugačiji način doživite svoj boravak u prirodi i regenerišete se za početak nove radne nedelje.

Boravak u prirodi uvek umiruje, opušta, regeneriše.... A jedna šetnja šumom u svesti, šetnja koja produbljuje povezanost sa prirodom, koja nas otvara za komunikaciju sa onim što nas okružuje, poziva da osluškujemo unutrašnje i spoljašnje zvukove i može biti pravo otkriće i voditi nas u duhovna iskustva i transformaciju.

Radionice u prirodi su nastale kao rezultat naše inspiracije Vision Walk tehnikom koju je razvio Brandt Morgan i prepoznavanja srodnosti ove tehnike sa perspektivom geštalt psihoterapije. Vision Walk je tehnika koja nam pomaže da dođemo do odgovora na pitanje koje zaokuplja našu pažnju u određenom momentu. Odgovor dobijamo dok u stanju pojačane svesnosti hodamo kroz prirodu ili neko drugo okruženje, bez određenog cilja da negde stignemo, već samo prateći unutrašnji osećaj. Kako se telo i um utišavaju poruke počinju da se pojavljuju. U tišini i jednostavnosti prirode sve postaje ogledalo u kom tragalac može videti sebe jasnije i dobiti odgovor. Vision Walk je mnogo više od sredstva dolaženja do odgovora i rešenja, on nam može pokazati ko smo zaista. Ako se za to otvorimo za to iskustvo može nam promeniti život. Da li ste spremni? Sve što vam je potrebno je radoznalost da probate nešto novo, odluka da ostavite stare navike iza sebe i hrabrosti da budete ono što jeste.

Molimo sve zainteresovane da se prijave na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili na telefone: 060/3794386 i 060/3132223

Očekujemo vas :)

Nataša i Dragana

www.kucakreativnogzivljenja.rs​

Posted: 08 oktobar 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori