Back BesplatanSport.com

19. BEOGRADSKA ROLERIJADA 2016

 Približava se nova Beogradska rolerijada, apsolutno jedinstvena porodična manifestacija na rolerima. Ove godine biće održana nešto ranije nego inače – u subotu, 11. Juna, od 9:30 do 16h. 
19. BEOGRADSKA ROLERIJADA 2016

Beogradska rolerijada se održava već devetnaest godina pod pokroviteljstvom grada Beograda, Sekretarijata za sport i omladinu. Ove godine, Sekretarijat je odlučio da, ne samo daruje najmlađe učesnike Rolerijade, već i da ukaže na neophodnost zaštite prilikom vožnje rolera. Njihova poruka je – uživajte u ovoj rekreaciji ali nosite zaštitnu opremu. Zato je Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda izdvojio sredstva i obezbedio 200 novih kaciga za najmlađe učesnike ovogodišnje Beogradske rolerijade, i to po 100 plavih za najbrže dečake I 100 roze kaciga za najbrže devojčice. Naravno, ne najbrže na rolerima, već za one koji se tog dana prvi budu prijavili za ovu trku. Prijavljivanje počinje od 9:30 u okviru prijavnog štanda n trgu Republike na dan Rolerijade.

Na rolerijadi će biti i trka i zabavnog programa ali ono što je organizatorima najvažnije, biće to jedinstvena prilika da se svako ko to želi, nesmetano provoza na rolerima centralnim ulicama Beograda, i da se zaljubljenici u vožnju rolera upoznaju i druže. Što se tiče takmičenja, pripremljene su BLIC trke za odrasle, DIP SUNGLASSES trke za decu, NAXI porodične trke I TIME ZONE trke na 100m. Sponzori i organizator su, osim medalja, pripremili i bogat nagradni fond.

U programu je ove godine i promocija hokeja na rolerima. Naši najmlađi hokejaši će odigrati nekoliko utakmica na improvizovanom terenu iza spomenika Knezu Mihajlu, a organizator očekuje da će već od sledeće godine to prerasti u pravi ozbiljan turnir u inline hokeju.

Sve druge informacije o ovogodišnjoj Beogradskoj Rolerijadi potražite u našem dnevnom listu BLIC,ili u 24SATA i ALO, na talasima NAXI RADIA i RADIO ili na fejsbuk stranici Rolerijade.

I ne zaboravite, 11. juna centralne ulice Beograda su otvorene samo za vas a zatvorene za sve druge.

Posted: 09 jun 2016
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori