Back BesplatanSport.com

18. BEOGRADSKA ROLERIJADA 2015 Proslavimo punoletstvo zajedno

U subotu, 19. Septembra 2015 godine, počev od 9h održaće se 18. Bg Rolerijada u srcu Beograda, od Slavije do Kalemegdana, jedinstvena porodična žurka na rolerima – proslavimo zajedno punoletstvo! I sve to pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu. Bez njihove pomoći svih ovih godina, ne bi bilo ni ovogdišnje žurke punoletstva.
18. BEOGRADSKA ROLERIJADA 2015 Proslavimo punoletstvo zajedno

Kada smo pre 18 godina organizovali prvu Rolerijadu, malo ko je verovao da ćemo se družiti ovoliko dugo. Ideja nam je bila da promovišemo ovaj sport i zabavu, ali se manifestacija sve ove godine razvijala, menjala i rasla zajedno sa vama i došlo je vereme da zajedno proslavimo osamnaesti rodjendan. Zato vas očekujemo u zaista velikom broju ove godine jer su mnogi od vas bili više puta na beogradskoj rolerijadi a neki i na svih osamnaest! Biće nam zaista ogromno zadovoljstvo da se okupimo i pokažemo koliko nas mnogo ima na roškama. Dođite svi koji ste bar jednom bili na Bgd Rolerijadi da proslavimo punoletstvo zajedno i dobro se zabavimo.
    Kao i uvek, spremili smo trke za svaki uzrast i interesovanje. Ako si mladji od 15 godina, prijavi se za učešće na trkama za najmladje, koje startuju na Trgu Republike. Ovde se momci i devojke takmiče u 3 starosne grupe (do 7 godina, od 8 do 11g i od 12 do 15 godina). Za ove trke se kaže da su najšarmantnije trke na svakoj Bg Rolerijadi!
Ako si ipak stariji od 16g. dodji na Slaviju gde je start Blic trka za odrasle. Ovo je ne samo najduža trka već se postižu i najveće brzine.
    Ako je neko iz tvoje porodice odlučio da ti se pridruži u nekoj trci, onda se prijavite za porodične trke. Kao što verovatno već znaš, u ovim trkama se držite za ruke od starta do cilja. Može da vas bude dvoje, troje ili četvoro... računaju se čak i bebe u kolicima.
    Za one najbrže i najspretnije, pripremili smo Trke na 100m. Samo moraš prvo da prodješ kvalifikacije to jutro u 9:30! Onaj ko prodje kvalifikacije učestvuje na pravim trkama na 100m na kraju takmičarskog dana. Pošto se takmičite dvoje po dvoje na ispadanje, osim brzine trebaće ti malo sreće i puno navijača.
    Naravno, osim takmičenja tu je i dobra zabava uz NAXI dj-a, plesne grupe iz Zrenjanina i UMS-a, a za najspretinje smo obezbedili poklon majice sa ovogodišnjim logom Bgd Rolerijade!
    Prijavljivanje za 18. Beogradsku Rolerijadu je na sam dan Rolerijade od 9h na trgu Republike.

Posted: 16 septembar 2015
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori