Back BesplatanSport.com

"SvisGas” tri godine naslovni sponzor Beogradskog maratona

Predsednik Beogradskog maratona Aleksandar Đorđević i prvi čovek kompanije „SvisGas” Đanluka Boreli potpisali su u Skupštini grada Beograda trogodišnji ugovor o naslovnom sponzorstvu Beogradskog maratona.
"SvisGas” tri godine naslovni sponzor Beogradskog maratonaTom prilikom, predsednik Privremenog organa grada Beograda i čelnik Organizacionog odbora  27. Beogradskog maratona g. Siniša Mali potvrdio je da će glavni grad pružiti maksimalnu podršku u organizaciji ove tradicionalne manifestacije i ove i narednih godina.

"Beogradski maraton je brend našeg glavnog grada i ponosni smo na njega. Do sada je za učešće na maratonu prijavljeno preko 1.400 trkača iz 45 zemalja" - rekao je Mali posle svečane sednice Organizacionog odbora ove manifestacije.

Predsednik švajcarske kompanije "SvisGas" Đanluka Boreli zahvalio se čelnicima grada Beograda na gostoprimstvu i izjavio da mu je izuzetno drago što je potpisan trogodišnji ugovor o naslovnom sponzorstvu Beogradskog maratona i što je tim činom otvorena mogućnost nastupa njegove kompanije na novom tržištu, imajući u vidu da je do sada investirao isključivo u Švajcarskoj i Italiji.Prvi čovek Beogradskog maratona Aleksandar Đorđević poručio je da je svima nama dužnost da pošalju u svet lepu sliku o Beogradu i Srbiji. "Trogodišnja saradnja sa kompanijom "SvisGas" pomoći će nam u tome. Od izuzetne je važnosti stvaranje veza između uspešnog biznisa i sporta" - rekao je Đorđević.

Tradicionalni 27. SuisseGas Beogradski maraton biće održan 27. aprila.

 

Posted: 02 mart 2014
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori