Back BesplatanSport.com

COCA-COLA teretane na otvorenom u 45 opština širom Srbije

Povodom proslave 45 godina proizvodnje u Srbiji, Coca-Cola sistem će u 45 opština širom zemlje izgraditi teretane na otvorenom.
COCA-COLA teretane na otvorenom u 45 opština širom Srbije


O tome gde će biti postavljene ove Coca-Cola aktivne zone, odlučiće građani koji će tokom juna i jula glasati za željenu opštinu putem sajta www.45godinausrbiji.rs ili aplikacije 45 godina u Srbiji na Facebook strani Fabrika radosti. U konkursu učestvuju sve opštine u Srbiji podeljene u tri kategorije prema broju stanovnika - male, srednje i velike. Početkom avgusta biće objavljen spisak pobedničkih opština sa najvećim brojem glasova - po 15 u svakoj kategoriji. Do kraja godine biće izgrađeno 10 teretana na otvorenom, a ostalih 35 do maja 2014. godine.

„Sigurni smo da će Coca-Cola aktivne zone biti mesta gde će mnogi građani na još jedan kvalitetniji način provoditi vreme vežbajući u prirodi istovremeno čineći dobru stvar za svoje zdravlje. Drago nam je što će ovaj projekat omogućiti da rekreacija bude dostupna svima”, rekao je Ramon Vajdinger, generalni direktor kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

Posted: 18 jun 2013
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori