Back BesplatanSport.com

Belgrade Business Run – prva biznis trka u Srbiji

U nedelju 19.juna 2016. godine u 12 časova u Topčiderskom parku, ispred Miloševog konaka, startovaće po prvi put u Srbiji biznis trka za zaposlene. 
Belgrade Business Run – prva biznis trka u Srbiji

Biznisi budućnosti imaće aktivne zaposlene

Belgrade Business Run okuplja 300 zaposlenih iz preko 50 preduzeća iz Beograda i Srbije, koji će nastupiti kao deo 100 mešovitih timova. Pobednik je tim koji ima najmanje zbirno vreme na dužini trke koja iznosi 3 kilometra. 

Biznis trka u prvi plan stavlja kvalitetno vreme koje zaposleni mogu da provedu sa svojom decom kroz aktivni vikend, kao i timski duh u preduzeću koji je neophodan da bi se osećali dobro na poslu i ostvarili poslovne rezultate. 

“Kompanije koje se prijavljuju na Biznis Ran imaju raznolike motive, od druženja i zabave do „tim bildinga“, ali i trkanja. Naime, biznis trke u svetu su stvar prestiža i pandam su poslovne trke – samo u opuštenoj i pozitivnoj atmosferi, jer svi radimo nešto što doprinosi našem zdravlju i sreći. ” izjavio je Veroljub Zmijanac, direktor trke i predsednik orgainzacionog odbora. 

Trku organizuju Beogradski trkački klub i Savez za rekreaciju i fitnes Srbije, uz podršku partnera koji su obezbedili izvrstan provod nakon trke. Sve učesnike i učesnice očekuje besplatni ručak, kafa, kao i muzički i dečiji program. 

Među prijavljenim preduzećima su kako manje IT firme i advokatske kancelarije, tako i velike korporacije, banke, mobilni operateri... 

“Kultura budućnosti podrazumeva aktivne pojedince. Moderne kompanije moraju da se posvete motivaciji zaposlenih da koriste i radno vreme za brigu o svom telu i duhu. Zašto je to tako? Jednostavno, zato što ako ne budete brinuli o svom zdravlju, neće biti nikoga da brine o vašem biznisu.”, dodao je Zmijanac.

Pored trke na 3km za zaposlene na programu je i trka u kolicima za bebce i tri dečije trke. Svi klinci će dobiti medalje i ručak i sve je besplatno. 

Nakon glavne trke i proglašenja pobednika svi učesnici će nastaviti uživanje i druženje u prelepom ambijentu Topčiderskog parka, mesta koje po mnogima ima najlepšu energiju u gradu.  Više informacija na  www.belgradebusinessrun.com

Posted: 09 jun 2016
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori