Back BesplatanSport.com

Promocija knjige “Ka savršenom pokretu“

Pozivamo Vas na promociju knjige „Ka savršenom pokretu“ Ivana Marovića, koja će se održati u petak 12. februara u VŠSS “Sportska akademija” u  SC “Olimp”, s početkom u 19 h.
Promocija knjige “Ka savršenom pokretu“

Na promociji će pored autora govoriti prof. dr Đorđe Stefanović i prof. dr Goran Kasum.

Knjiga “Ka savršenom pokretu” vas kroz teoriju, nauku i praksu, iz jednog novog ugla, usmerava ka samospoznaji potencijala i kapaciteta motoričke inteligencije i fizičkih sposobnosti. U svojoj biti, ona se bavi usvajanjem kulture pokreta pomoću specifično ideomotornog kondicionog programa, a sve u cilju da savremeni čovek postane zaista “gospodar” svog tela.

U okviru promocije knjigu ćete moći da kupite po promotivnoj ceni, a biće najavljen i praktični seminar s temom “SIM metodom ka savršenom pokretu”.Ivan Marović završio je master studije na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu, a trenutno na doktorskim studijama.
Ivan je majstor 12. Dan Bujinkan Budo Taijutsu-a.  Zaposlen je kao asistent na Sportskoj Akademiji u Beogradu, radi kao profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi i kao kondicioni trener u "OK Železničar". Uspešno vodi borilački klub „Bujinkan RYOTO Dojo“.

Posted: 22 januar 2016
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori