Back BesplatanSport.com

Kolašinac zadovoljan započeo sezonu

Na Mitingu u Novom Sadu koji je održan 24.januara  srpski reprezentativac Asmir Kolašinac prvi put je bacao kuglu u ovoj sezoni.U svih šest serija kugla je letela preko 20 metara, čime je Kolašinac bio izuzetno zadovoljan. U trećoj seriji imao je najbolji hitac od 20.38 metara.
Kolašinac zadovoljan započeo sezonu

“Zadovoljan sam trenutnom formom, što sam pokazao na ovom takmičenju. Cilj mi je da održim taj nivo na naredna tri Mitinga u Nemačkoj”, rekao je najbolji srpski bacač kugle.

Prvi deo zimskih priprema Kolašinac je odradio u Medulinu, gde mu uslovi za njegovu discipline najviše odgovaraju. Od nove godine bio je u Novom Sadu gde će i ostati do početka Evropskog prvenstva u Pragu.

“Uslovi su mi zaista odlični, od novih stvari moram istaći da mi je Atletski savez Srbije dodelio identičan krug kakav će biti na dvoranskom prvenstvu u Pragu. To će mi pomoći da se što pre pripremim i naviknem na njega”, izjavio je Kolašinac.

Zimsku sezonu Kolašinac je započeo u Beogradu, dok će mu naredna tri Mitinga biti u Nemačkoj, kroz šest dana, na kojima će imati šansu da se oproba i sa konkurencijom.

“Cilj zimske sezone mi je da Prag dočekam spremniji nego ikad i da pokušam da oborim državni rekord na Evropskom dvoranskom prvenstvu  u martu”, za kraj nam je rekao prvak Evrope u dvorani Asmir Kolašinac.

Autor:
Katarina Branković

Posted: 26 januar 2015
Pin It

Ostavi komentar

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori