Back BesplatanSport.com
    Organizacija Poziv volonterima

Volontiranje u sportu

 

Pre svega, valja naglasiti da smatramo da dobrovoljni karakter rada nikako ne podrazumeva lagodan odnos. Naprotiv, smatramo da posao u koji se čovek upusti bez novčane nadoknade obavezuje na drugačiji i ozbiljniji način od onog koji se obavlja za platu, honorar ili nova dva reda u CV-ju. Rad koji nije motivisan novcem i materijalnom koristi zavređuje neki krupniji i ljudskiji motiv, bilo to unapređivanje duha, postizanje kondicije, učenje disciplini, ili upoznavanje privlačnih pripadnica ili pripadnika suprotnog pola...

Raznovrsnost ličnih motiva naših budućih volontera je dobrodošla, jer ona garantuje i raznovrsnost karaktera i zanimljivije međuljudske odnose (drugim rečima, prirodno je i razumno da očekujete barem dobro zezanje :). Mi, sa naše strane, očekujemo da dogovor bude ispoštovan, ništa više i ništa manje.

U narednom periodu ćemo formirati osnovnu bazu volontera pred početak ozbiljnijeg angažovanja na planiranim akcijama. Većina tih akcija podrazumeva boravak i rad vani, odnosno lepo vreme, što znači da s početkom proleća možete očekivati naš poziv i konkretnu ponudu, sve u skladu sa Vašim sklonostima i željama navedenim u prijavi. Još jednom: raznovrsnost u načinu angažovanja u ELEMENT-u je ogromna, od druženja sa ašovom i deljenja letaka, preko pomoći u popisivanju besplatnih sportskih terena, do rada za računarom.

Zainteresovani će, u skladu sa afinitetima, dobiti priliku da nauče određene veštine u zamenu za njihovu primenu ili angažovanje u nekoj drugoj oblasti, sve u skladu sa afinitetima. Drugim rečima, dobićete priliku da naučite nešto što Vas zanima od profesionalaca iz raznih oblasti, ukoliko ste spremni da zauzvrat poklonite nešto Vašeg vremena. Naravno, nećemo tražiti da gradite piramide, već ćemo pronaći način da Vas angažujemo u oblasti u kojoj ste stručni ili za koju ste zainteresovani. U suštini, jedini uslov je Vaša dobra volja.

Očekujemo Vas

Prijava volontera za saradnju


Molim da popunite obavezna polja .
Limit veličine za svaki fajl je 3.3 MB
captcha
Ponovo učitaj