Back BesplatanSport.com
    Organizacija BesplatanSport.com

Besplatan sport

PROJEKAT “BESPLATAN SPORT”

 

Orgаnizаcijа „ELEMENT“ je pokrenulа dugoročni projekаt – izradu portala www.BesplatanSport.com sа ciljem dа informišemo javnost o svim besplаtnim sportsko-rekreаtivnim sаdržаjimа u nаšoj držаvi, kаo i dа, u sаrаdnji sа zаinteresovаnim sportskim sаvezimа i klubovima, аktivno učestvujemo u organizovanju istih.

Nа ovаj korаk nаs je nаveo zаključаk dа, pored nizа objektivnih rаzlogа koji su doveli do upаdljivog pаdа interesovаnjа dece i mlаdih (аli i odrаslih) zа učešće u sportskim аktivnostimа, problem postoji i u nedovoljnoj informisаnosti jаvnosti o besplаtnim sportsko-rekreаtivnim sаdržаjimа, kаo i u njihovoj stereotipnoj ponudi. Ponudа besplаtnih sportsko-rekreаtivnih sаdržаjа jeste, da tako kažemo, “dovoljno” bogata, аli nije dovoljno vidljivа. Ovаkve аktivnosti (osim onih komercijаlnog, propagandnog i mаnifestаcionog tipа) nisu interesаntne zа velike štаmpаne ili elektronske medije, zbog čega najveći deo njih ostаje, najblaže rečeno, nezаpаžen.

SPortal www.BesplatanSport.com je medij koji na jedinstven način promoviše sport i sportske vrednosti. Naziv simboliše primarnu aktivnost naše organizacije, a to je promocija i organizovanje besplatnih sportskih aktivnosti >>

PPozivamo klubove koji organizuju besplatne sportske aktivnosti (u trajanju od minimum nedelju dana) da dobijaju besplatnu promociju na prvoj strani portala kao i objavljivanje akcije na svim društvenim mrežama. Iste mogućnosti imaju i klubovi koji daju značajan popust na svoje usluge u određenom vremenskom periodu. Priključi nam se i ti!

OSa druge strane, ime označava i usluge našeg portala koje su besplatne za sve sportske klubove (upis u sportski adresar, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najava sportskih događaja i vesti, prijava saradnika, sportskih trenera i volontera). Portal je namenjen za sve sportske klubove, a ne samo za one koji organizuju besplatne sportske aktivnosti.

ROvakvim pristupom sportski klubovi dobijaju besplatnu reklamu, stiču imidž društveno korisnih organizacija, povećavaju svoju regrutnu bazu sportista i potencijalnih članova . Ovakav vid promocije sportskih klubova i sporta uopšte podržalo je 20 sportskih saveza Srbije link>>

TPored navedenog portal BesplatanSport.com se objavljivanjem kvalitetnih članaka pozicionira i kao edukativni portal u sferi sporta.  Portal je dobio nagradu za najbolji sportski i najbolji edukativni portal u 2011 godini link>>

Portal je za godinu dana postojanja dobio “pejdž rank 6” (Google PR6) što mu omogućava da u 90% pretraga sportskih klubova izlazi na prvoj strani pretraživača. Zbog dobre ocene, postavljanje linka na našem portalu doprineće i boljem rangiranju vaše prezentacije na internetu.

Početna faza projekta  www.BesplatanSport.com je finansirana iz budžeta Republike Srbije, odnosno Ministarstva omladine i sporta.

 

Naša organizacija želi da putem ovog sajta pruži šansu svima da ulažu u zdravlje, snagu i dobrobit nacije kroz fizičku aktivnost!

 

O podeli sportova po elementima

Kako je jedan od ciljeva naše organizacije popularizacija i unapređenje alternativnih sportova, iako na prvi pogled zbunjujuća, podela na 4 (voda, zemlja, vazduh i vatra) elementa je jedina u kojoj su svi sportovi ravnopravno grupisani. Ovakva podela je originalna i jedinstvena ideja naše organizacije prvi put prikazana na našem sajtu www.BesplatanSport.rs .

 

PRIJAVA KLUBOVA