Back BesplatanSport.com
najava

Besplatni sportovi za Novosađane

  • Organizator:
2013-12-06

Sportska akcija je besplatna!

Više nemate izgovor za pasivnost - u okviru projekta "POŽURI POLAKO" sve je FREE.  


Besplatni sportsko - rekreativni programi u Novom Sadu:

Projekat " KAD BIH ZNALA DA PLIVAM"

Sportsko udruženje SPORT MASTER organizuje besplatnu obuku plivanja za devojke od 14 do 30 god starosti sa teritorije Grada Novog Sada pod pokroviteljstvom Gradske Uprave za sport i omladinu- Kancelarije za mlade u okviru LAP-a . Obuka se sprovodi na bazenu na Klisi, prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i preko FB profila Sport Master  


Projekat "POŽURI POLAKO"

Sportsko udruženje SUPER AKTIVAN  pod pokroviteljstvom Uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada već treću godinu zaredom organuzuje besplatne sportsko-rekreativne aktivnosti za mlade starosti od 14 do 30 god sa teritorije Grada Novog Sada . Preko 7.000 mladih se odlučilo da kvalitetno ispune svoje slobodno vreme i neke aktivnosti proba i prvi put u životu ( plivanje, stoni tenis, kuglanje, borilački sportovi- savate boks, kik boks, capuero, kung fu, ninjicu, jiu jicu, boks, kendo, aikido....., samoodbrana, mačevanje, streličarstvo, klizanje, jahanje, ronjenje, aerobik, pilates, joga, maketarstvo, penjanje, pikado, stoni fudbal, ples- brazilski, latino, irski, engleski,....folklor, tenis, streljaštvo, beach tenis, biciklizam,zumba, trčanje, aerobni treninzi, kondicioni treninzi........) aktivnosti se smenjuju tokom godine na više lokacija u Gradu Novom Sadu.

Uputstvo i spisak aktivnosti može se videti na FB profilimi Sladjana Danijelic  i Pozuri Polako-dva  kao i na sajtu kontakt na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Projeka t" POKRENI SE - ZAPLIVAJ U ŽIVOT"

Vaterpolo klub Vojvodina u saradnji sa kompanijom NIS organizuje besplatnu početnu obuku plivanja za decu  iz Novog Sada i okoline na bazenu na Klisi.
Prijave se primaju na samom bazenu na Klisi, Sentandrejski put bb, Novi Sad. Inf na tel  062 590 952, koordinatorka projekta Daniela Ignjatić.

Pročitano 10710 puta
Pin It

Najnoviji tekstovi

Vesti iz sporta

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori