Back BesplatanSport.com
najava

Besplatni treninzi na atletskoj stazi u Košutnjaku

2014-04-14
Beograd
Sportska akcija je besplatna!
Košutnjak - atletska staza
Beograd
Srbija

Sportska udruženja Maturanti Maratonci i Amaterska Trkačka Liga pozivaju sve ljubitelje trčanja, druženja i dobre zabave da nam se pridruže na besplatnim treninzima koji će se sprovoditi na atletskom stadionu u Košutnjaku.Sportska udruženja Maturanti Maratonci i Amaterska Trkačka Liga pozivaju sve ljubitelje trčanja, druženja i dobre zabave da nam se pridruže na besplatnim treninzima koji će se sprovoditi na atletskom stadionu u Košutnjaku.

Kada?

Treninzi će se održavati svake subote od 09.00-11.00 na pravoj atletskoj stazi (tartan staza, dužine 400m). Stadion je zatvorenog tipa, bez šetača, male dece, roditelja sa kolicima, kućnih ljubimaca itd. Prvi trening će se održati u subotu 19. Aprila.

Treninzi?
Bićete u mogućnosti da trenirate u grupama koje će voditi treneri ili pak po svom individualnom programu. Detalje o treninzima objavljivaćemo na fejsbuk stranicama Amaterske Trkačke Lige i Maturanti maratonci.

Kako da se prijavite?

Registrujete se na sajtu Amaterske Trkačke Lige  www.atl.rs ili ukoliko ste srednjoškolac  ponesite sa sobom đačku knjižicu.

Pridružite se ako hoćete kvalitet I vrhunske uslove za trening.
Vidimo se!

Pročitano 5799 puta
Pin It

Ostavi komentar

Najnoviji tekstovi

Vesti iz sporta

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori