Liga trčanja na keju

  • Organizator:
2011-03-17

Sportska akcija je besplatna!

Liga trčanja je trening – takmičenje, koje je nastalo još pre više godina kao ideja članova triatlon kluba Dynamic. Ona se održava jednom nedeljno uspešno već dugi niz godina. Taj dan i vreme koji su rezervisani za njeno održavanje zavisi od doba godine. Naime,  početak tj. start lige je subota (od oktobra do marta) i sreda (od aprila do septembra).

Na ligu mogu da dođu svi, bez najave i prijavljivanja!

Mesto starta lige je Sunčani kej – Novi Sad, kod “Vodovoda”. Liga je trčanje na 5.000 m, ali ako trkač želi, može da trči 2.000 m ili 3.000 m, zavisno od svojih mogućnosti ili ciljeva. Ovaj dan u nedelji je uvek rezervisan za proveru svakog sportiste koliko je napredovao u svojim treninzim tokom prethodne nedelje, ali prvenstveno (što je na početku održavanja ove lige i bio cilj osnivačima) bitno je druženje sportista iz raznih grana sporta, jer ovde su dobrodošli svi koji se bave sportom profesionalno ili rekreativno, kao i oni koji tek imaju nameru da počnu da se bave sportom.

Još jednom moram napomenuti da na ovoj trening – trci nije važno da li ste prvi ili poslednji, jer je ovo trening koji svima jednom nedeljno donosi proveru svojih mogućnosti.

Osnovne informacije:

Organizator: Triatlon klub Dynamic
Sve informacije na: www.arkfruskagora.org.rs

Pročitano 7127 puta
Pin It

Ostavi komentar

Najnoviji tekstovi

Vesti iz sporta

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori