Ćigong savez Srbije

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★½
Ocena: 4.73 - 25 glasova

Adresa
Molerova 6
11000
Kontakt osoba
Saša Balanesković
Telefon
062/806-19-88
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Ćigong savez Srbije predstavlja savez klubova, centara i radionica koje već praktikuju, vežbaju i prenose veštine Ćigonga ili bi želeli da ovim sistemima obogate treninge u svojim klubovima.

Savez: - je predstavnik Kineske asocijacije zdravstvenog ćigonga za Srbiju i Crnu Goru - organizuje seminare stručnog usavršavanja, takmičenja i posete Kini. - organizuje i realizuje redovne treninge zdravstvenog ćigonga u klubovima Saveza - reguliše prava i obaveze klubova i trenera - pruža pomoć pri osnivanju klubova Glavni sistem koji Savez zastupa jeste zdravstveni Ćigong Kineske asocijacije zdravstvenog ćigonga. Zdravstveni ćigong predstavlja 9 standardizovanih tradicionalnih i novih sistema Ćigonga namenjenih poboljšavanju i očuvanju zdravlja.

Ovi sistemi su standardizovani i ispitani od strane tri Instituta za fizičku kulturu -Pekinškog, Šangajskog i Vuhanskog, ali su i klinički potvrđeni na preko 5000 ispitanika. Devet standardizovanih sistema zdravstvenog ćigonga su: 1. Yi Jin Jing 2. Wu Qin Xi 3. Liu Zi Jue 4. Ba Duan Jin 5. Shi Er Duan Jin 6. Shi Er Fa 7. Da Wu 8. MaWangDui 9. Taiji Yangsheng Zhang a pored njih praktikujemo i prenosimo: - porodični Jang Ćigong - Zhan Zhuang (Džan Džuang) - 18 ruku Lohana i druge...

Svi klubovi i instruktori, bez obzira na primarnu sportsku granu, koji bi želeli da se priključe Savezu, nauče i prenose ove veštine poboljšanja i očuvanja zdravlja su dobrodošli!

2012-07-15 00:00:00
Ćigong savez Srbije Prikaz sportskog kluba Ćigong savez Srbije u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 4,336
U kategoriji Granski sportski saveziBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori