BAFS - Beogradski Aerobik Fitness Savez

Rejting
★★★½
Ocena: 3.83 - 46 glasova

Adresa
Steve Todorovića 32
11030
Kontakt osoba
Prof. Dubravko Turk 063/216-414
Telefon
011/408-17-22
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

BAFS - Beogradski Aerobik Fitness Savez - FISAF Srbija - Full member FISAF InternationalČlan SSAB - Sportski Savez Beograda

Delatnost Beogradskog fitnes saveza su: Fitness-Wellness (Edukacija i licenciranje u Fitness-Wellness industriji po standardima FISAF International); Nacionalni Šampionat, Nacionalni Kup u Sportskom aerobiku i Fitness-u; Belgrade Open - Sports Aerobics and Fitness.O nama:

Beogradski Aerobic i Fitness Savez – B.A.F.S . osnovan 2001. godine član je udruženja Beogradskih Sportskih Saveza i zastupa interese klubova i pojedinaca na teritoriji grada Beograda iz oblasti fitness-a, aerobika i sportskog aerobika.Kako su interesi grada Beograda i gradske sportske vlade usmereni da kroz našu asocijaciju finansiraju osnovne programe B.A.F.S. - a kao i manifestacije od posebnog interesa za grad Beograd, B.A.F.S. u tom pravcu i usmerava svoje aktivnosti. Međutim, B.A.F.S. i te kako ima interese i deluje svojim aktivnostima na celom području Srbije i šire.Pružanjem pomoći u smislu plasmana stručnih informacija, seminara i kurseva iz oblasti sporta kojim se bavimo, trudimo se da budemo lideri na polju edukacije u Fitness – Wellness industriji.Trudimo se da znanja iz oblasti fitnesa i wellness-a stalno unapređujemo. Pratimo najaktuelnija globalna i lokalna događanja iz oblasti kojom se bavimo. Na taj način želimo da unapredimo nivo informisanosti i znanja svih onih koji se bave ovom u svetu izuzetno popularnim aktivnosti.BAFS – Beogradski Aerobik i Fitnes Savez ekskluzivni je član najveće svetske Fitness asocijacije FISAF od 2004. Godine.

FISAF je najveća međunarodnih organizacija koja se pored organizacije takmičenja u Fitnesu, Sportskom Aerobiku i Hip – Hop-u bavi i edukacijom personalnih trenera, fitnes, aerobik i aqua aerobik instruktora po najvišim svetskim standardima i čija licenca je priznata širom sveta.S ponosom naglašavamo da smo i mi BAFS – FISAF Srbija, član te velike svetske sportske organizacije, čime smo preuzeli ogromnu obavezu da vrhunske standarde primenimo u sportu kojim se bavimo u našoj zemlji.

2011-04-06 00:00:00
BAFS - Beogradski Aerobik Fitness Savez Prikaz sportskog kluba BAFS - Beogradski Aerobik Fitness Savez u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 4,903
U kategoriji Granski sportski saveziBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori