Badminton Savez Srbije

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Arčibalda Rajsa 3
11000
Telefon
011/3059 275
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Badminton savez Srbije je dobrovoljan nacionalni granski sportski savez za Republiku Srbiju u oblasti badmintona kao grane sporta.

Iako je u rekreativnim oblicima bio široko rasprostranjen, ozbiljno igranje badmintona, po zvaničnim takmičarskim pravilima je na teritoriji Srbije počelo 1993. godine, kada je osnovan Badminton Savez Jugoslavije.

Ovaj olimpijski sport je danas u velikoj ekspanziji na teritoriji Srbije, a najveći centri razvoja su Novi Sad, Beograd, Kragujevac i Kruševac. Uspesi u prethodnom periodu, pre svega na polju omasovljenja i ostvarivanja prvih uspeha na međunarodnoj sceni, nam daju nadu da ćemo se u narednim godinama radovati i prvim medaljama na najznačajnijim međunarodnim turnirima.

Brojne osvojene medalje na balkanskim prvenstvima u protekle dve godine, kao zlatne medalje najmlađih juniora na internacionalnim turnirima u individualnim konkurencijama, garantuju nam da uz dalji kvalitetan rad i ulaganje u mlade talente, sa optimizmom možemo očekivati sportska iskušenja u novoj sezoni

2011-02-01 00:00:00
Badminton Savez Srbije Prikaz sportskog kluba Badminton Savez Srbije u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, ,

Broj pregleda: 3,309
U kategoriji Granski sportski saveziBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori