Sportski centar ''Vračar'' Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.11 - 9 glasova

Adresa
Sjenička 1
11000
Telefon
011/344-5334 , 069/885-1407
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

SC Vračar nudi bogatu rekreativnu ponudu. Poseduje i otvorene i zatvorene bazene. U prostoru ovog centra deluju rukometni klub, plivački klub, vaterpolo klub, klub za sinhrono i umetničko plivanje, stonoteniski i teniski klubovi, plesni klub, klubovi koji neguju tradicije borilačkih veština… Na Vračaru se nalazi i stadion fudbalskog kluba “Obilić” koji se takmiči u okviru Prve fudbalske lige. “Obilić” je naziv i vračarskog šahovskog kluba koji u svojim redovima ima trojicu majstora FIDE.

Veliki zatvoreni bazen Sportskog centra Vračar namenjen je kako rekreaciji naših sugrađana, tako i treninzima sportskih klubova. Na bazenu Cfk Vračar održavaju se i takmičenja u plivanju, sinhronom plivanju i vaterpolu mlađih kategorija. Realizuju se programi: hidrobik, škola plivanja „Delfin“, usavršavanje tehnika plivanja, kao i treninzi plivačkih, vaterpolo i drugih klubova koji imaju potrebe za ovom vrstom objekta.Posebno želimo da istaknemo da se zahvaljujući našem postrojenju za grejanje i prečišćavanje vode obezbeđuju tokom cele godine optimalni uslovi temperature i hemijsko mikrobiološkog kvaliteta vode.U sklopu bazena na raspolaganju korisnicima je i sauna , kao i renovirane svlačionice i garderoba sa mokrtim čvorovima (tuševi…).Značajno je istaći da je veliki bazen dostupan licima sa posebnim potrebama pomoću specijalne rampe.Dimezije bazena 25×12.5 m.

Male sale sportskog centra Vračar Na raspolaganju su dve sale površine 100m2. Prostor je klimatizovan a na podu su moderne strunjače (tatami).U salama se realizuju programi: aerobik, pilates.i drugi programi koji obuhvataju vežbe ѕa koje je pogodan ovakav prostor. Glavni korisnici ovih sala su klubovi borilačkih veština, kao i klubovi koji realizuju vežbe aerobno-anaerobnog karaktera, kojima je ovaj prostor apsolutno primeren.Treba istaći da osoblje održavanja redovno vodi brigu da higijena bude na odgovarajućem nivou za svaki trening.

Kontakt informacije sportskog centra Vračar  

Informacije o korišćenju sportkih objekata: 011/3830-839 radnim danima od 09:00 do 16:00 časovaBlagajna: 011/2452-342 od 07:00 do 21:30 časova

CENOVNIK SPORTSKO REKREATIVNOG CENTRA VRAČAR

2011-02-20 00:00:00
Sportski centar ''Vračar'' Beograd Prikaz sportskog kluba Sportski centar ''Vračar'' Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 19,003
U kategoriji Sportski centriBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori