G.C.F.K. "Stari Dif" Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.71 - 12 glasova

Adresa
Deligradska 27
11000
Telefon
011/2658-747
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Gradski centar za fizičku kulturu, prepoznatljiv i kao Stari Dif, jeste najstarija sportska ustanova u gradu i jedan od simbola Beograda. Već decenijama svojim korisnicima pruža kvalitetne usluge iz oblasti fizičke kulture i rekreacije.

Od 1968. godine, GCFK Stari Dif svojim sugrađanima stoji na raspolaganju kada su u pitanju programi namenjeni svim generacijama, od beba do najstarijih sugrađana. Stoga je i razumljivo zašto je Stari Dif uvek prvi izbor za sve porodice. Okosnicu rada GCFK-a čini razvijanje onih sportskih aktivnosti koje se odnose na razvoj psihofizičkih aktivnosti kroz rekreaciju, odnosno "sport za svakog građanina", bez obzira na uzrast, fizičku sposobnost i druge karakteristike. Iako se pre svega radi o individualnom pristupu korisniku, kroz programe GCFK se razvija i osećaj zajedništva, solidarnosti i međusobnog uvažavanja. Pozicija GCFK-a u samom centru grada, ali i lepeza raznovrsnih programa  je velika prednost koja nam omogućava lojalnost stalnih korisnika, ali i konstantan dolazak novih.

Individualno učešće u sportskim programima GCFK-a najviše je  zastupljeno u promovisanju našeg Centra, ali takođe GCFK je izuzetno posvećen tzv. društvenom marketingu, u oblasti u kojoj poslujemo, a to je sportska rekreacija. Na različite načine promovišemo sport i zdrav način života, imajući u vidu da je zdravlje apsolutno najvažnije i da ga moramo na vreme sačuvati i brinuti o njemu. Od nedavno promovišemo i novi moto – “Stop izgovorima”, svesni da veliki broj građana brigu o zdravlju ne stavlja na prvo mesto i za to traži brojne izgovore, kojima kada je zdravlje u pitanju nema mesta, jer je dobro zdravlje imperativ kvalitetnog života.Dugogodišnji odgovoran rad sa korisnicima ogleda se u raznovrsnosti programa kojih je više od trideset, kao i u pronalaženju specifičnih programa za određene grupe korisnika.

Od dečjih programa na bazenu GCFK-u realizuju se: “Obuka plivanja za bebe“, „Obuka plivanja za decu starosti od 5-6 godina“ , „Obuka plivanja za školsku decu“ , „Individualna obuka plivanja za decu“, „Zdravstveno korektivno plivanje“ i „Trenažno plivanje“. Dečji programi u sali: „Ritmička gimnastika“, „Difi Sportić“, i „Difi korektivno vežbanje“.Od fitnes programa u sali u GCFK-u realizuju se : „Fitnes paket Stari Dif 3/1“, „Vežbe za trudnice u sali“, „Zdravstveno-korektivno vežbanje“, „Individualni i vođeni trening sa fizioterapeutom“, „Korektivni program u trim kabinetu“, „Razvoj fizičkih sposobnosti lica starijih od 60 godina“, „Joga“, i „ Pilates“.

Od  programa na bazenu i hidro bloku realizuju se: „Slobodno plivanje“, „Akvabik“,  „Obuka plivanja za odrasle“, „Individualna obuka plivanja za odrasle“, „Hidro kinezi terapija“, „Biznis paketi“, „Hidro i ručne masaže“.Od programa u kardio teretani realizuju se: „Kardio teretana“, “Individualni trening”, “Vođeni trening”, „Teretana kardio bazen“, „TBC (kombinovani korektivni program)”, „Korektivni program u trim kabinetu“, „Biznis paket 1”.GCFK omogućava i beneficirane cene za pojedine programe. To su programi: starija lica - bazen i sala, studenti - bazen i kardio teretana, porodično sportsko obrazovanje i vežbe za trudnice. Dva puta godišnje održavaju se besplatni dečji kampovi – letnji i zimski kamp za osnovce od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, u saradnji sa Sekreterijatom za sport i omladinu grada Beograda.    O svim aktuelnim dešavanjima na Starom Difu, vestima, uvođenju novih programa, popustima, akcijama i slično možete se informisati na našem sajtu www.staridif.rs, fejsbuk stranici i instagram nalogu.

2011-02-07 00:00:00
G.C.F.K. "Stari Dif" Beograd Prikaz sportskog kluba G.C.F.K. "Stari Dif" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 8,527
U kategoriji Sportski centriBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori