Ronilački klub NAISSUB DIVING

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 4 glasova

Adresa
Deligradska
18000
Kontakt osoba
Marko
Telefon
063/662-634
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Ronilački klub NAISSUB DIVING je klub koji se bavi popularizacijom ronjenja i ronilačkog sporta a posebnu pažnju posvećuje zdravom načinu života i očuvanju životne sredine.

Pored instruktora ronjenja i profesora fizičke kulture možete da steknete ronilačka zvanja u svim kategorijama, a i da dobijete najsavremenije treninge za sve sportske discipline u ronjenju. Škola ronjenja je otvorena non-stop i radi cele godine bez prestanka. Svi koji uspešno završe našu školu ronjenja dobijaju međunarodno priznate sertifikate sa kojima mogu da rone svuda u svetu (naši ronioci su ronili u Egiptu, Bugarskoj, Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Španiji, Kubi, Havaima). Sportska ekipa je u samom vrhu u Srbiji, a u prilog tome govori činjenica da su naši takmičari nosioci nacionalnih rekorda. Višednevne ronilačke ekskurzije, ronilačke vikende i izlete organizujemo tokom cele godine, u zemlji i inostranstvu, a oko termina realizacije se dogovaramo.

Volonterski radimo kulturno-sportske manifestacije na kojima svoje sugrađane edukujemo iz oblasti ronjenja i vodimo ih da zavire u podvodni svet. Klub redovno prati i aktivno učestvuje u ekološkom akcijama koje se organizuju na teritoriji grada Niša.

2013-02-07 20:26:52
Ronilački klub NAISSUB DIVING Prikaz sportskog kluba Ronilački klub NAISSUB DIVING u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 2,638
U kategoriji Sportska udruženjaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori