Škola sporta "Spartak" Subotica

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.6 - 5 glasova

Adresa
Zrinjskog i Frankopana 14
24000
Kontakt osoba
Požar Čaba - profesor fizičke kulture
Telefon
064/1815385
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Sportska Školica je poseban oblik sportske aktivnosti u koji se uključuju deca predškolskog uzrasta i mlađe školske dobi gde steču osnove većinih sportova primerenih njihovom uzrastu.

Cilj univerzalne sportske škole je da populaciji zdrave dece od 4 - 10 godina osigura razvoj svih fundamentalnih antropoloških osobina i pravovremeno usmeravanje u onu sportsku granu za koje dete ima najviše afiniteta i interesa .


Ostvarenje cilja postiže se kroz: igre loptom, borilačke igre, vežbe oblikovanja, atletiku, gimnastiku, plivanje, skijanje, motoričke strukture slobodnih kretanja (trčanje, hodanje), skokove, bacanja itd.

Elementarne tehnike gore navedenih sportskih grana u ovoj fazi univerzalne pripreme usvajaju se isključivo kroz elementarne igre kroz koje će se otkriti interes dece za pojedine grupacije sportova, a na kraju ove faze deca se usmeravaju za one sportove za koje pokazuju najveći interes i sposobnosti.

2011-06-23 13:52:06
Škola sporta "Spartak" Subotica Prikaz sportskog kluba Škola sporta "Spartak" Subotica u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 10,077
U kategoriji Školice sportaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori