Sportski savez Vršac

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Đurđa Smederevca 11
26300
Telefon
013/838 054
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

U početku svoga rada Sportski Savez bio je upućen na samoga sebe, jer glavni oslonac (naročito u saradnji na stručnom planu) Udruženje pedagoga nije radilo. Kasnijim formiranjem i obnovom Udruženja pedagoga fizičke kulture Vršac počinje logička saradnja koja, na obostrano zadovoljstvo, traje i danas.


Saradnja sa klubovima se može okarakterisati kao dobra. Sportski Savez je na svim manifestacijama i organizacijama raznih oblika (turniri,mitinzi) kao i pri odigravanju utakmica iz osnovne delatnosti kluba, uzimao učešće kako u tehničkoj pomoći tako i u logističkoj podršci svim klubovima koji su se Sportskom Savezu za to obraćali. Sportski Savez je takode u skladu sa Statutom, a mimo osnovnih programskih delatnosti, imao i samostalne akcije u okviru rada sa decom, omladinom i starijom populacijom (veterani). Tako su održani turniri u košarci, malom fudbalu, basketu, fudbalu "tri na tri" kao i posebna vrsta angažovanja škole Plivanja u kojoj je obučeno oko 150 neplivača. U okviru basketa, kao i u malom fudbalu organizovana je posebna grupa veterana, a održavanje šahovskih aktivnosti u Domu penzionera bile su propraćene punim angažovanjem Sportskog Saveza.

Jedini segment sportskog organizovanja nije ostvaren u organizovanju Olimpijskih igara radnika Srbije, jer pored svih nastojanja i ubeđivanja da je saradnja Sportskog Saveza i Sindikata neminovna, do te saradnje nikada nije došlo, jer su gospoda iz sindikata na sve molbe i predloge Sportskog Saveza ostali nemi. Sportski Savez Vršac je na nivou Južnobanatskog okruga u okviru školske Olimpijade učenika Republike Srbije uveo takmičenje u šahu i sportskom ribolovu za učenike osnovnih škola  svih osam Opština Južnobanatskog Okruga.

2011-07-09 12:09:17
Sportski savez Vršac Prikaz sportskog kluba Sportski savez Vršac u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 4,329
U kategoriji Opštinski sportski saveziBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori