Teniski klub Loptica

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Kontakt osoba
Draško Grbić
Telefon
064 5142879
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Teniski Klub Loptica osnovao je dugogodišnji igrač Draško Grbić 2008. godine, pod imenom TK Stari Dif.

Draško Grbić je svoju tenisku karijeru započeo pre 34 godine u TK Košutnjak (danas TK Topako), koji je u to vreme bio treći teniski klub u Beogradu posle TK Partizan i TK Crvena Zvezda.

Svoju desetogodišnju takmičarsku karijeru, tokom koje je učestvovao je na velikom broju turnira širom Srbije i SFRJ, započeo je 1982. godine kao 12-togodišnjak. Beograd, Niš, Čačak, Valjevo, Knjaževac, Pančevo, Novi Sad, Subotica, Sombor, Bačka Palanka, Pula, Zagreb, Vinkovci, Varaždin, Skoplje, Bačka Topola, Umag, Poreč... su bili domaćini turnira na kojima je postizao zapažene rezultate. Prolazak u treće kolo turnira je bio uobičajen a nekoliko puta je igrao u polufinala turnira u Čačku i Nišu kao junior, a kao pionir finale turnira u Pančevu za decu do 14 godina.

Takođe, voli da se pohvali pobedama nad našim top igračima kao što su Nebojša Đorđević i Dušan Vemić.

Osim toga, učestvovao je u velikom broju ekipnih takmičenja. Tri sezone u prvoj postavi TK Košutnjak u saveznoj ligi SFRJ, seniorska konkurencija kao i jednu sezonu kao junior TK Crvena Zvezda u kojima je ostvario veliki broj pobeda za svoj tim.

Kao trener i učitelj tenisa radio je u skoro svim klubovima u Beogradu: Olimp, 11.april, Đukić, Elit, Gemaks, Banjica, Oaza, Košutnjak, Master, No.1, Inter, San Marko, Kolonijal  kao i TK Dril na Zlatiboru.

Od 2008. godine radio je na terenima GCFK "Stari Dif", gde je osnovao klub Stari Dif  koji je 2014. godine menja naziv u Teniski Klub Loptica.

Pod pokroviteljstvom GCFK Stari Dif i Ministarstva za Omladinu i Sport grada Beograda, učestvovao je u organizaciji više letnjih teniskih kampova na Difu i u Borči.

Radio je sa dosta uspešnih takmičara i takmičarki. Najuspešnije su se pokazale sestre Bogićević Marija i Jovana. Pored osvojenih brojnih pehara i medalja na domaćim turnirima, najveći rezultat Marija Bogićevićje postigla je osvajanjem mađunarodnog turnira u kampu čuvenog trenera Bolitieria.

2014-12-08 00:00:00
Teniski klub Loptica Prikaz sportskog kluba Teniski klub Loptica u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 2,658
U kategoriji TenisBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori