Teniski klub "Gemax" Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.36 - 11 glasova

Adresa
Banjički venac 28 b
11000
Kontakt osoba
Dragićević Zorica
Telefon
011/3061813
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Na inicijativu G-dina Đordja Antelja TK “Gemax” osnovan 25.04.2000 u Beogradu TK Gemax poseduje 4 unutrašnja terena–podloga hard (surface evolution) ITF 2, 4 spoljašnja terena - podloga šljaka; fitnes centar koji u svom sastavu sadrži teretanu, bazen, hidromasažnu kadu i saune. I na taj način TK “Gemax” obezbeđuje uslove za razvoj vrhunskog sporta u tenisu.

 

Uz angažovanje stručnog osoblja preduzima odgovarajuće aktivnosti radi unapređenja i omasovljivanja teniskog sporta i praćenja i upoznavanja svojih članova sa međunarodnim iskustvima u oblasti teniskog sporta, organizuje domaća i međunarodna teniska takmičenja radi što bolje prezentacije svoje zemlje i kluba u zemlji i inostranstvu.

 

U svom sastavu TK Gemax sadrži kafe, restoran internacionalne kuhinje, kao i "press" centar - salu za održavanje prezentacija, konferencija i drugih manifestacija.

Klub je namenjen članovima i prijateljima kuće, i svojim unikatnim, luksuzno opremljenim, ali domaćinskim ambijentom, pruža prijatnu atmosferu ljubiteljima dobrih teniskih mečeva koje mogu pratiti kroz zastakljene delove Gemax Klub kafea. Teniski klub Gemax je lociran u predivnom prirodnom ambijentu, neposredno pored banjičke šume, što dodatno ulepšava ovaj ceo kompleks .

2011-03-22 15:36:41
Teniski klub "Gemax" Beograd Prikaz sportskog kluba Teniski klub "Gemax" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 11,643
U kategoriji TenisBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori