Speleološki odsek Beograda

Rejting
★
Ocena: 1 - 3 glasova

Adresa
Zmaja od Noćaja 9
11000
Telefon
063/350 823
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Speleološki odsek Beograda je prvobitno započeo sa radom kao odsek pri Gradskom savezu planinara Beograda i najstarija je živa speleološka organizacija u zemlji, koja je formirana 29. 11. 1959. godine.   Tokom svog rada Speleološki odsek Beograda nije menjao svoje sedište i nije prestajao sa radom ni u jednom periodu. Do sada je kroz obuku Speleološkog odseka Beograda prošlo preko 1000 ljudi. U akcijama Speleološkog odseka Beograda, zahvaljujući obuci i poklanjanju velike pažnje preventivi, nije se desio ni jedan nesrećan slučaj.

 

Speleološki odsek obezbeđuje svim polaznicima potrebne instruktore, sav specifični deo tehničke opreme, literaturu za učenje i prusike za vežbu i praktičan rad. Donja granica starosti za polaznike je 16 godina. Da bi lice pristupilo kursu mora biti državljanin Srbije, popuni prijavu i da izjavu odgovornosti. Radi očuvanja nivoa obuke i stečenog znanja broj polaznika kursa je ograničen. Speleološki odsek zadržava pravo da usled eventualnih tehničkih porblema termin početka kursa odloži.

2011-03-03 11:55:24
Speleološki odsek Beograda Prikaz sportskog kluba Speleološki odsek Beograda u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 2,302
U kategoriji SpeleologijaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori