Sportsko-rekreativni klub "Mintonette"

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Dr Ivana Ribara 3
Kontakt osoba
Trifunović Jelena
Telefon
060/6222-902
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Nakon niza godina provedenih u takmičarskom sportu i sedmogodišnjeg trenerskog iskustva u radu sa decom predškolskog i školskog uzrasta, otvorili smo vrata našeg kluba za sve buduće male zaljubljenike u ovu predivnu igru na mreži.

Naš moto kojim se vodimo sve ove godine jeste prevashodno približiti, privoleti decu da se postupno i organizovano oprobaju u odbojkaškoj igri, a kao krajnji cilj da to bude proces koji traje kontinuirano. Sve to postižemo na zabavan, deci prijemčiv način uz korišćenje obilja rekvizita, igrica, punu pordšku trenera i drugara koji su već članovi kluba.

Treninzi su prilagodjeni uzrasnim karakteristikama deteta, nivoima znanja i individualnom uspešnošću u savladavanju novih motoričkih kretanja i tehničkih elemenata. Smatramo da je dobro postavljena baza koja se gradi iskrenim, savsenim i predanim radom i odnosom na relaciji trener-dete-roditelj od presudne važnosti za ostvarivanje zajedničkih ciljeva!

Naš klub organizuje različite letnje igre nadmetanja, školice u prirodi, trening utakmice sa drugarima iz ostalih klubova, učešće na turnirima rekreativnog karaktera, imamo jako lepu saradnju sa organizatorima letnjih i zimskih kampova u zemlji i inostranstvu. Mnoga aktivnosti, novih drugara, smeha širimo svakodnevno jer nas naš moto uči da "Nama je svako važan, bio spor ili snažan!!!!!

2015-09-28 06:59:56
Sportsko-rekreativni klub "Mintonette" Prikaz sportskog kluba Sportsko-rekreativni klub "Mintonette" u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

Broj pregleda: 1,917
U kategoriji OdbojkaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori