Odbojkaški klub “Smeč 5” Kragujevac

Rejting
★★★★
Ocena: 4.29 - 7 glasova

Adresa
Bulevar Kraljice Marije bb
34000
Telefon
034/ 358-038
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Odbojkaški klub “Smeč 5” je počeo sa radom 01.10.2008. godine. Za kratko vreme okuplja oko 150 polaznika. Klub je od osnivanja počeo da radi sa mlađim selekcijama devojčica i dečaka učeći ih prvim odbojkaškim koracima.

 

Deca su podeljena prema uzrastu i stepenu odbojkaškog znanja u više grupa i odbojkaški klub “Smeč 5” se trudi da svakom detetu pruži adekvatne uslove za rad i takmičenje i da naš odnos bude korektan, sve u svrsi da dete odrasta u zdravoj sredini i da roditelji budu zadovoljni uslugom koju mi pružamo.

 

Klub je osmišljen da kvalitetno i profesionalno radi sa pionirskim, kadetskim i juniorskim selekcijama i obezbedi im adekvatno takmičenje uz ambicije koje prate kvalitetan rad. To će biti baza iz koje će klub školovati mlade talentovane igrače za ligaško seniorsko takmičenje. Početne okolnosti su dovele do toga da OK “Smeč 5” u saradnji sa odbojkaškim klubom “Profil” prve godine svog postojanja igra seniorsku regionalnu ligu.

2011-03-28 06:06:37
Odbojkaški klub “Smeč 5” Kragujevac Prikaz sportskog kluba Odbojkaški klub “Smeč 5” Kragujevac u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 8,177
U kategoriji OdbojkaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori