Back BesplatanSport.com

Odbojkaški klub "Prvi tempo" Sremska Mitrovica

Rejting
★
Ocena: 1 - 2 glasova

Adresa
O.Š. “Jovan Jovanović - Zmaj”
22000
Telefon
064/1849-450
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Današnji klub je predhodnih 12 godina funkcionisao kao školska sekcija u Osnovnoj Školi “Jovan Jovanović - Zmaj” a pod iskusnim okom prof. Zoltana Hegediša takođe ova školska sekcija služila je kao neiscrpan izvor mladih igračica koje su svoju karijeru nastavljale u Odbojkaškom klubu “Srem- ddor” koji je svoja takmičenja ostvarivao u I Saveznoj ligi za devojke.

 

Krajem 2003 godine dolazi do promena u OK ”Srem-ddor” i do gašenja kluba samim tim je i takmičarska perspektiva dece koja su trenirala u školskoj sekciji opala i dovela do potrebe osnivanja novog kluba i stvaranja novog takmičarskog pogona.

Videvši veliku potrebu i zainteresovanost dece za dalje takmičenje prof. Zoltan Hegediš u saradnji sa prof. Srđanom Božićem osniva Odbojkaški klub “Prvi tempo" 30. novembra 2004. godine i time produžava tradiciju ženske odbojke u Sremskoj Mitrovici.

 

Danas, nekadašnja sekcija jedne Mitrovačke Osnovne škole (J.J.-Zmaj) je postala Klub i i trenutno broji oko 200 članova. Inovacija u Klubu je razvitak muške grupe koja se razvila pod uticajem velikih uspeha koje je postigla Pionirska ekipa pod vodstvom prof. Zoltana Hegediša.

2011-03-28 05:57:23
Odbojkaški klub "Prvi tempo" Sremska Mitrovica Prikaz sportskog kluba Odbojkaški klub "Prvi tempo" Sremska Mitrovica u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 4,464
U kategoriji OdbojkaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori