Odbojkaški klub "Panda" Vranje

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.5 - 2 glasova

Adresa
Gračanička 23
17500
Kontakt osoba
Tončić Oliver
Telefon
063/481-058
E-mail
Selekcija kluba
Ženska

Klub je osnovan 06.02.2008.god. Za dve sezone od „Škole odbojke”, klub je stigao do takmičarske ekipe u Međuokružnoj ligi Leskovac, pionirske, kadetske i juniorske ženske selekcije u zvaničnim takmičenjima Odbojkaškog saveza Srbije i muške takmičarske pionirske selekcije.

 

U prvoj sezoni 2008/09. godine osvojili smo II mesto na Pionirskom i Kadetskom prvestvu Pčinjskog okruga. Zvanično smo odigrali sedam utakmica u organizaciji OSS, i nastupali sa tri selekcije, pionirskom, kadetskom i juniorskom selekcijom. U drugoj sezoni 2009/10 aktivni smo bili na svim poljima. Dobili smo A licencu Odbojkaskog Saveza Srbije sto podrazumeva sve selekcije pocev od Seniorske preko juniorske, kadetske i pionirske ženske selekcije i muške pionirske selekcije.

 

Formirali smo žensku seniorsku ekipu koja se takmiči u Međuokružnoj ligi Leskovac koja je brojila 12 ekipe podeljene u dve grupe. Posle prvog dela prvenstva osvojili smo drugo mesto u našoj grupi Pčinjskog okruga i plasirali se u plley-off za ulazak u Drugu ligu Srbije. Od 6 ekipa u pley-off-u zauzeli smo zvanično drugo mesto i nismo se plasirali u kvalifikacijama za Drugu ligu Srbije.

2011-03-28 07:05:11
Odbojkaški klub "Panda" Vranje Prikaz sportskog kluba Odbojkaški klub "Panda" Vranje u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 3,936
U kategoriji OdbojkaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori