Odbojkaški klub "Imlek" Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.71 - 17 glasova

Adresa
Industrijsko naselje bb
11213
Kontakt osoba
Zoran Mitić
Telefon
0648780061
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Odbojka u PKB-IMLEKU počela je da se igra u maju 1988 godine spontano bez velike pripreme i najave. U radnoj jedinici održavanje radilo je puno mladih ljudi koji su voleli sport i bavili se sportom rekreativno u slobodnom vremenu.

 

Sama ideja da igramo odbojku potekla je od Petrović Radoice i Mitić Zorana. Za jedan dan obeležili smo teren, napravili stubove, kupili mrežu i loptu... Istog dana na kraju radnog vremena odigrali smo prvu utakmicu, bravari protiv električara. Svi u preduzeću prihvatili su odbojku i redovno se na kraju radnog vremena igralo preko mreže. Kasnije počeli smo da igramo protiv drugih preduzeća, prijateljske utakmice a posle toga takmičili smo se i na radničko-spotskim igrama.

1995 godine na radničko-sportskim igrama Jugoslavije u Čanju zauzeli smo treće mesto. 1997 godine prijavili smo se za takmičenje u regionalnoj ligi gde smo se takmičili sve do 2000. godine, uglavnom su igrali radnici PKB-IMLEKA. Početkom oktobra 2000 godine Lazarevic Toma i Mitić Zoran osnovali su školu odbojke koja i danas radi zajedno sa svim ostalim selekcijama. Najveći uspeh koji smo postigli je osvajanje prvog mesta u okviru Beowoley lige 2003 godine u kategoriji starijih pionirki i pionira.

2011-02-27 13:52:26
Odbojkaški klub "Imlek" Beograd Prikaz sportskog kluba Odbojkaški klub "Imlek" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 6,328
U kategoriji OdbojkaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori