Košarkaški klub Basket In Smederevo PREPORUČENO

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.52 - 23 glasova

Adresa
Revolucije 89
11300
Kontakt osoba
Nenad Ilić
Telefon
060 727 80 25
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Ideja o košarkaškom klubu započeta je kao ideja o osnivanju Sportskog društva, te je kasnije, polovinom 2005, evoluirala u pravcu osnivanja i registracije Košarkaškog kluba kao privrednog društva, pod nazivom "BASKET IN", čiji je predsednik Kluba Miroljub Ilić, potpredsednik Ratko Šupica - , a predsednik Skupštine Kluba - Vladimir Janjić.

Nakon te registracije, prijavom Savezu sportova Smederevo - Klub je postao član tog Saveza, sa svim pravima i obavezama. KK "BASKET IN", kao ravnopravni član u Košarkaškom savezu Srbije, učestvovao je u zvaničnim takmičenjima klubova Regiona, u 2004/05, i sa odigranih 11 utakmica u seniorskoj konkurenciji, osvojio je osmo mesto, dok na I košarkaškom turniru: NAĐI VREMENA ZA KOŠARKU, među četiri takmičara u juniorskoj konkurenciji - osvojio je prvo mesto.

Prvenstveni cilj Kluba je da kroz školu košarke BASKET IN obezbeđuje igrače, koji bi prošli sve selekcije Kluba i u zavisnosti od kvaliteta, zaigrali i za I tim i u njemu napredovali. Ambicije kluba su plasman u viši rang takmičenja, a to je II Srpska liga. Našim programom aktivnosti predviđeni su i individualni treninzi sa zainteresovanim i ambicioznim mladim talentima i košarkašima. Na tome će biti angažovani stručni treneri, sa ciljem da kod kandidata, individualnim radom, doprinesu ostvarenju najvišeg nivoa kvaliteta u radu i tehnici igrača, bez lopte i sa loptom u igri tima.

 

2011-03-10 00:00:00
Košarkaški klub Basket In Smederevo Prikaz sportskog kluba Košarkaški klub Basket In Smederevo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 6,850
U kategoriji KošarkaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori