Košarkaški klub All Star Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4.07 - 28 glasova

Adresa
Raljska 8
11000
Telefon
064/246-00-25
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Košarkaški klub All Star je osnovan u Beogradu početkom 2002. godine na inicijativu sportskih entuzijasta i kvalifikovanih košarkaških stručnjaka. Glavni cilj kluba je rad sa mlađim kategorijama, počevši od minibasket uzrasta dečaka i devojčica. Rezultat dugodišnjeg rada je da imamo preko 1000 članova, minibasket uzrasta i mlađih kategorija što nas čini najbrojnijim klubom u Srbiji. Rad je poveren dokazanim trenerima koji su sa diplomama ili studenti Više košarkaške škole KSJ.

Trenutno naše takmičarske selekcije predstavljaju dečaci rođeni 1989, 1990. i 1991. godine, kao i igrači minibasketa koji su svi uključeni u proveren, kvalitetan program koji se sprovodi u preko 10 beogradskih osnovnih škola, odakle se i regrutuju naši budući članovi. Cilj je omoguciti deci Beograda radost organizovanog bavljenja sportom.  

Kako je i poznato, svaki početak je težak, pa Vas pozivamo da nam olakšate okupljanje dece u veliku i zdravu sportsku porodicu, medijski, savetima, sugestijama i eventualno donatorstvom koje možete da nam predložite ili preuzmete na sebe. Smatrajte ovo kao dobrodošlicu za početak druženja i početak saradnje koje treba da donesu našoj deci radost bez opterećenja i veselo detinjstvo.

2011-01-16 00:00:00
Košarkaški klub All Star Beograd Prikaz sportskog kluba Košarkaški klub All Star Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 9,441
U kategoriji KošarkaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori