Škola fudbala Viktorija Star Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.98 - 498 glasova

Adresa
Decanska 19
11000
Kontakt osoba
Dalibor Aćimović
Telefon
064/5416172
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Škola fudbala Viktorija star namenjena je deci od 5 do 11 godina, sa opština Zvezdara, Palilula, Karaburma, Mirijevo.... Za vrlo kratko vreme zabeležili smo zapažen uspeh na animiranju dece u sredini gde fukcionišemo, kao i visok nivo kvaliteta i stručnog rada u oblasti trenažnog procesa. Osim druženja, sticanja radnih i životnih navika, kao i sociološke uloge, deca se uče osnovnim elementima fudbalske igre.  

Cilj škole je da se mališani osećaju kao kod svoje kuće i da im osmeh sa lica ne silazi. Osnivač i vlasnik Škole fudbala Viktorija star je Dalibor Aćimović.

Treninzi se odvijaju tri puta nedeljno u Balonu S.C.Trudbenik na Zvezdari.   Škola fudbala vrši upis novih članova tokom cele godine u terminima održavanja treninga Kao što je poznato Viktorija Star od nedavno ima saradnju sa OFK Beogradom, pa će naši dečaci da imaju još bolje uslove i stručni rad. Podsećamo da sva deca treniraju u veoma kvalitetnoj opremi i da smo poslednjih nekoliko godina postigli značajne rezultate na turnirima u zemlji i inostranstvu.

2011-03-09 00:00:00
Škola fudbala Viktorija Star Beograd Prikaz sportskog kluba Škola fudbala Viktorija Star Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 8,172
U kategoriji FudbalBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori