Snooker klub Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Rudnička 1
11000
Telefon
011/244-5713
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Snuker klub Beograd (Snooker club Belgrade) otvoren je 11. 11. 2011. god. sa ciljem da u Srbiji pokrene i popularizuje jedan novi sport (snuker) koji je do tada široj publici bio poznat samo putem malih ekrana. Iako se igra još od 19.veka, najveću popularnost i pravu globalizaciju stekao je u poslednjih nekoliko godina. Cela planeta “poludela je za virtuozima zelene čoje”, te se snuker rapidno omasovljuje pre svega u Kini i kontinentalnoj Evropi, a zatim i na ostalim kontinentima.

Klub je lociran na Vračaru u Rudničkoj ulici br.1 preko puta restorana “Franš”.

Dizajniran je u savremenom britanskom stilu snuker kluba, a kapacitetima zadovoljava sve veće i veće zahteve i interesovanje publike za ovim sportom.

U klubu površine 650 m2 nalazi se sedam “Riley” stolova od mahogonije, a u Matchroom (VIP) sali smešten je jedan reprezentativni “Riley Aristocrat” sto na kakvom su igrani najveći turniri i svetska prvenstva. Svih osam stolova su vrhunskog kvaliteta, osvetljeni najsavremenijom rasvetom.

Prateća, oprema uključuje bar u kojem se nude hladni, topli i alkoholni napici.

Televizori iznad bara i u prostoru za sedenje kao i u centralnoj sali oko stolova, omogućavaju Vam i da pratite najnovije sportske dogadjaje u HD verziji kao i praćenje najvećih turnira profesionalne Snuker sezone (WPBSA). Brojni gosti iz sveta i sami Britanci koji su u poslednjih par godine posećivali klub tvrde da ovako prostran i moderno uređen klub se retko gde viđa i u samoj postojbini ove “džentlmenske igre”.

Snuker (bilijar) Klub je otvoren svakoga dana od 10h do 01h za sve koji žele da se upoznaju, oprobaju ili pronađu sebe u novom, za ove prostore, sportu.

Igranje snukera nije rezervisano samo za članove kluba ili gospodu sa leptir mašnama koje viđamo na televiziji, već za sve koji to požele. Vrlo rado ćemo Vas učlaniti i samim tim omogućiti da Vam stižu i obaveštenja vezana za aktivnosti kluba i razne promocije i povoljnosti vezane za pakete ili obuku. Snooker club Belgrade ima sve što je potrebno za igranje snukera, klupski štapovi su svima na raspolaganju a ljubazno osoblje uvek je spremno da pomogne početnicima oko pravila ovog sporta. Klub konstantno organizuje obuke za početnike kao i individualne časove.

Članarina u bilijar klubu je besplatna.

Cene korišćenja snuker stolova su:

– 600 dinara na sat od 10h do 18 h

– 800 dinara na sat od 18h do 01h.

Za uslove korišćenja paketa pitati na recepciji.

Osobe ispod 13 godina, moraju da budu sa odraslima.

Korisnici kluba u obavzi su da poštuju pravila ponašanja kluba propisana od strane uprave kluba.

 

2016-11-22 00:00:00
Snooker klub Beograd Prikaz sportskog kluba Snooker klub Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 1,873
U kategoriji BilijarBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori