Bilijar klub ''Btt Joker'' Novi Sad

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 12 glasova

Adresa
Trifkovićev trg 4
21000
Telefon
065 245 4527
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Bilijar klub BTT Joker Novi Sad počeo je sa radom 17 maja 2008. godine. Osnivači kluba su Svilar Zoran i Verkić Miloš, naši najtrofejniji igrači, čiji je dugogodišnji san da svima nama koji volimo bilijar pruže idealno mesto za uživanje u igri.

Zahvaljujući njima ispunjeni su svi evropski i svetski standardi u opremanju kluba kako za rekreativno tako i za profesionalno bavljenje bilijarom. Osim u bilijaru u našem klubu možete uživati i u snookeru, pikadu i mnogim drugim aktivnostima...

U sklopu Bilijar kluba BTT Joker nalaze se bilijar klub Billiard Top Team i pikado klub Black Code. Članovi oba kluba se takmiče kako na Saveznim tako i na evropskim i svetskim takmičenjima i aktivni su članovi Bilijar odnosno Pikado Saveza Srbije. Bilijar klub ima trenera i školu bilijara sertifikovanu od strane Bilijar Saveza Srbije. Na našim stranicama možete saznati sve o ponudi našeg kluba, svim aktuelnim dešavanjima u njemu, i svim vestima i zanimljivostima vezanim za bilijar.

Posetite naš klub i uživajte u bilijaru na profesionalnim Dinamic 2 stolovima, snookeru, elektronskom pikadu, touch screen i slot aparatima. U okviru kluba nalazi se i kafe bar kako bi vama pružili kompletnu uslugu i uživanje na jednom mestu.

 

2011-01-24 00:00:00
Bilijar klub ''Btt Joker'' Novi Sad Prikaz sportskog kluba Bilijar klub ''Btt Joker'' Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 10,231
U kategoriji BilijarBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori