Skijaški klub Royal Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.5 - 2 glasova

Adresa
Gradski park 2
11000
Telefon
065/848-26-21
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Dobrodosli u Skijaški klub Royal Beograd

Predstavljamo Vam Program ski kampa u najkraćim crtama i sa svim pratećim materijalom, jer do sada ovako kompleksni programi, koji tretiraju kvalitet i masovnost, nisu ponuđeni tržištu.Ciljna grupa su školska (osnovna i srednja škola) deca, tako da ćemo u okviru Kampa imati i edukaciju vaspitača, profesora i nastavnika fizičkog vaspitanja kao i ostalih nastavnika i profesora, jer samo tako možemo omasoviti ovaj prelepi sport, koji ima sve više poklonika u Srbiji.  

Takođe je važno da kroz realizaciju Kampa možemo uticati da treći-sportski čas fizickog vaspitanja, na regionalnom nivou usmerimo ka ski centrima i skijanju. Moramo takođe napomenuti da je projekat Kampa takav, da se kroz njega može realizovati i nastava u prirodi, koja po svom obimu i masovnosti jeste dobar preduslov za osnovne ciljeve realizacije Kampa. Predškolske ustanove (deca 5-6 godina) su takođe obuhvaćene planom i programom rada Kampa.

Adresa Zemun Hala Pinki

 

2011-01-21 00:00:00
Skijaški klub Royal Beograd Prikaz sportskog kluba Skijaški klub Royal Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 3,082
U kategoriji SkijanjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori