Back BesplatanSport.com

Ronilački klub Poseidon - divers Beograd

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 4 glasova

Adresa
Beograd
11000
Kontakt osoba
Srdjan Veljic
Telefon
063/223-632
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Dobrodošli u Ronilački klub Poseidon divers.

Nakon višegodišnjeg uspešnog bavljenja ronjenjem, kako individualno, tako i kroz članstvo, osetili smo spremnost, potrebu i želju da svoja iskustva stavimo na raspolaganje i podelimo ih sa svim zaljubljenicima u ronjenje, vodu, avanturistima, sportistima i rekreativcima i da onima koji to nisu, pomognemo i omogućimo im da to i postanu.

U raznim klubovima i mnogobrojnim ekspedicijama, prošli smo dugačak i trnovit put koji je vodio od početnih ronilačkih kategorija, pa sve do samog vrha obuke za najviše instruktorske kategorije i zvanja u skoro svim vodećim svetskim asocijacijama. Brojna putovanja, izleti, ronilačke ekskurzije i druženja pomogli su nam u sticanju neprocenjivih iskustava i na ovom polju, a samim tim, nam dali buduće smernice i ideje za neka nova putovanja i nove avanture koje smo u budućnosti spremni da podelimo.

Želja nam je da sarađujemo, kako sa dosadasnjim članovima i prijateljima, tako i sa budućim članovima i novim ronilačkim pokolenjima. Razmatrajući naša dosadašnja iskustva, retrospektivom smo došli do zaključka, da su ona rezultat dugogodišnjeg rada i da obuhvataju period od početka razvoja ronilaštva na ovim prostorima, pa sve do danas. Zbog toga, imamo želju da omogućimo svima koji žele da se bave ronjenjem, da svoja iskustva počnu da stiču nezavisno od uzrasta i životnog doba. Naš program obuhvata obuku odraslih i dece, kako bi od ranog detinjstva bila u prilici da stiču znanja i veštine učestvovanjem na raznim kursevima i seminarima.

Želja nam je da zajedno sa Vama posmatramo Vašu decu kako izrastaju u zdrave i kompletne ličnosti, da pomognemo u ostvarenju Vaših i njihovih snova, napravimo brojne akcije, ekskurzije i ekspedicije gde ćemo se dobro družiti, provesti, plivati, roniti, takmičiti se i uživati, i da dugo, dugo, budemo zdravi i srećni! Klub je počev od 2011 godine zvaničan regionalni zastupnik SDI/TDI/ERDI za Srbiju.

 

2012-10-28 00:00:00
Ronilački klub Poseidon - divers Beograd Prikaz sportskog kluba Ronilački klub Poseidon - divers Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

Broj pregleda: 3,583
U kategoriji RonjenjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori