Back BesplatanSport.com

Sportsko ribolovni klub "Eko Trofej" Beograd PREPORUČENO

Rejting
★★★★
Ocena: 4.38 - 8 glasova

Adresa
Savski kej
11000
Kontakt osoba
Saša Milković
Telefon
064/254 9767
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Do sada smo organizovali dve “Fider AKADEMIJE” a u planu je još jedna koju ćemo sprovesti do kraja ove godine. Naš klub ima u planu i druge organizovane edukacije koje bi bile usmerene prema svim starosnim kategorijama i u različitim disciplinama (plovak, šaranskiribolov,varalilčarenje).

U međuvremenu zainteresovani se uvek mogu pridružiti u zajedničkim klupskim aktivnostima (sastanci, treninzi, pripreme, takmičenja) gde se mnogo toga može videti i naučiti.

 

Takođe vršimo i tematske edukacije zainteresovanih grupa (na primer u preduzeću, firmi). Svaki član može postati član takmičarske ekipe, pod uslovom da zadovoljava kriterijume koji se postavljaju pred svakog takmičara a to su iskustvo, znanje, disciplina i posedovanje odgovarajuće opreme. Svi potencijani takmičari prolaze trenažne procese a zatim učestvuju na kupovima, pojedinačnim takmičenjima gde rezultatima i zalaganjem stiču svoj status u “prvoj postavi”.

2011-03-25 00:00:00
Sportsko ribolovni klub "Eko Trofej" Beograd Prikaz sportskog kluba Sportsko ribolovni klub "Eko Trofej" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 5,784
U kategoriji RibolovBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori