Ribolovački savez Vojvodine

Rejting
★★½
Ocena: 2.5 - 4 glasova

Telefon
021/6411-974
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Ribolovački savez Vojvodine Osnovan je 25.02.1951. godine u Novom Sadu na predlog Vojvodanskih sportskih ribolovaca i njihovih udruženja. Rad ovog saveza se odvija do početka devedesetih godina kada je zbog finansijskih poteškoća proglašen moratorijum.Reaktiviranje Saveza je izvršeno 17. 09. 1998. godine na predlog asocijacije novosadskih udruženja koja je pozvala ostala velika udruženja iz Vojvodine na sastanak.Za predsednika ovog reaktiviranog saveza izabran je Nikola Aleksić.

Izvršni odbor je izabran po teritorijalnom principu,- Bačka 4 predstavnika- Banat - 3 predstavnika- Srem - 2 predstavnika- grad Novi Sad - 2 predstavnika.

Da bi savez učinili jačim članice su na skupštini 1999. godine dale nalog Izvršnom odboru da formira preduzeće pod istim nazivom, koje bi konkurisalo za dobijanje ribarskih područja na upravljanje, kako bi konačno sportski ribolovci mogli upravljati ribolovnim vodama Vojvodine. U drugim zemljama Evrope to je već odavno uvedeno.

2011-07-19 00:00:00
Ribolovački savez Vojvodine Prikaz sportskog kluba Ribolovački savez Vojvodine u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 4,095
U kategoriji RibolovBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori