Klub Ekstremnih Sportova Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Telefon
065/2 320 320
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Klub Ekstremnih Sportova Beograd je sportska nedobitna organizacija formirana kao grupa građana koja ima za cilj omasovljavanje ekstremnih sportova. Klub se najviše zalaže za prezentaciju raftinga, kao relativno novog sporta u nasoj zemlji, ali tendencija je da se i ostali sportovi iz reda ekstremnih prezentuju u bliskoj budućnosti.

 

Članovi K.E.S. ¨Beograd¨ su vrhunski sportisti koji su godinama bili nedostižni u svojim disciplinama. U planu je da se napravi škola raftinga kako bi se privuklo što više mladih ljudi (dečaka i devojčica) na vodu, koje bi iskusni takmičari kluba edukovali o zdravom životu, važnosti bavljenja sportom, kao i o samom sportu kako bi se formirala mlada takmičarska ekipa željna takmičenja, dokazivanja i naravno putovanja i druženja. U cilju omasovljavanja raftinga, klub se bavi promocijom turistickog raftinga u narodu poznatog pod nazivom splavarenje.

2011-04-01 00:00:00
Klub Ekstremnih Sportova Beograd Prikaz sportskog kluba Klub Ekstremnih Sportova Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 7,638
U kategoriji RaftingBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori