Mladost - Škola klizanja Beograd

Rejting
Ocena: 0 - 0 glasajte

Adresa
Božidara Adžije 23
11000
Telefon
064/305-21-63; 064/307-22-63
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

 Škola klizanja - Klizačko Klub  MLADOST je najstariji klizački klub na našim prostorima, sa tradicijom dužom od pola veka. Od samog nastanka pa do današnjeg dana, klub je bio nosilac razvoja klizanja u zemlji i član saveza na nivou grada, države, kao i predhodnih zajedničkih država.

Sa klizačima u klubu radi profesionalni ruski trener Ljubov Fjodorova Petrović, koja je u svojoj sportskoj karijeri bila u sastavu reprezentacije SSSR.

U istoriju Svetske Klizačke Federacije smo ušli kada je naš tim u sinhronom klizanju 2008. godine učestvovao na Svetskom Prvenstvu, kao prvi Srpski tim na Svetskom Prvenstvu u istoriji sporta.

Članica našeg kluba je i najbolja juniorka Srbije, koja nas predstavlja na Svetskom Juniorskom Prvenstvu, na serijama junorskih Grand Prix takmičenja, kao i na Balkanijadi.

Našu školu klizanja uspešno je prošlo preko 800 dece.

Treninzi se održavaju u ledenoj dvorani "Pionir"  tokom cele sezone njenog rada. Svi članovi kluba imaju mogućnost da treniraju na ledu kao i da uz to prisustvuju treninzima van leda, radi poboljšanja opšte fizičke pripremljenosti. Na takozvanim "suvim" treninzima rade se vežbe za bolju kondiciju, skočnost, razgibanost, koordinaciju, povećanje snage i brzine. U periodu letnje pauze rada dvorane takođe se održavaju treninzi van leda.

Za raspored treninga i detaljnija objašnjenja kontaktirajte nas putem elektronske pošte ili telefonom.

O našoj školi klizanja

U okviru našeg kluba postoji više uzrastnih grupa. Možemo se pohvaliti činjenicom da najmlađe članice imaju samo 4 godine...

Mlađe klizačice vredno treniraju, nastupaju na klupskim revijama i pripremaju se za buduće takmičarske kategorije.

Članovi starije grupe takođe učestvuju u revijama, i pripremaju se za ulazak u sinhroni tim i takmičenja u disciplini sinhronog klizanja.

Umetničko klizanje je jedinstven sport koji razvija brzinu, koordinaciju, izdržljivost, kondiciju, razgibanost... Širom sveta ljudi se bave klizanjem, i zahvaljujući tome sport i fizička aktivnost postaju predivan deo njihovog svakodnevnog života.

Klizački klub, škola klizanja Mladost se oduvek izdvajao snažnim, zdravim kolektivom, druženjem i sportskim duhom. Dođite da se oprobate na ledu, da se družimo i uživamo!

2016-11-08 00:00:00
Mladost - Škola klizanja Beograd Prikaz sportskog kluba Mladost - Škola klizanja Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 1,596
U kategoriji KlizanjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori