Kajakaški klub Tarkett Bačka Palanka

Rejting
★★★
Ocena: 3 - 3 glasova

Adresa
Šetalište Milana Janića
21400
Telefon
+381 21 752 000
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Kajakaški klub Tarkett nalazi se na jezeru Tikvara koje je rukavac Dunava. Klub postoji od 1968.  godine kao sekcija DTV Partizan. To ime klub je nosio od svog osnivanja pa do 1980. godine, kada menja naziv i od 1981. godine zvao se Kajakaški klub ILP „Jedinstvo“. Od početka 1990. godine pa do 2014. klub nosi ime velikog giganta podnih obloga „Sintelon“. 2014. godine menja ime u Kajak kanu klub Tarkett.

Iz našeg kluba potekle su kajakaški velikani svetskog ranga. Već duži niz godina naš klub je ekipni prvak države. 2006. godine napravljen je projekat za novu zgradu kluba, kao i za čitav regatni centar na jezeru Tikvara. Trenutno se radi na ostvarenju ovog projekta.

OSNOVNI ZADACI I CILJEVI KAJAKAŠKOG  KLUBA TARKETT

Glavna misija Kajak kanu Kluba je okupljanje što većeg broja dečaka i devojčica, njihovo vaspitanje i sportsko usavršavanje. Kroz treninge selektiranje najvrednijih i najtalentovanijih mladih sportista koji jednoga dana treba da brane boje svog Kluba, grada i države. Po završetku svoje sportske karijere treba da postanu korisni članovi ovog društva i svoje porodice.

 

2010-12-30 00:00:00
Kajakaški klub Tarkett Bačka Palanka Prikaz sportskog kluba Kajakaški klub Tarkett Bačka Palanka u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,048
U kategoriji KajakBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori